вівторок, 19 квітня 2011 00:20

"Динамо" повернулося на другу сходинку

"Динамо" повернулося на другу сходинку

Київське "Динамо" без особливих проблем розібралося з луганською "Зорею" - 2:0 у завершальному матчі 25 туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.

Швидкий гол багато в чому визначив результат матчу: луганчани, не встигнувши як слід освоїтися на полі стадіону "Динамо", вже були змушені перекроювати гру через точний удару Гусєва на 6 хвилині.

До перерви їм це не вдалося: мізер атак дозволив киянам прохолоджуватися більше півгодини. А ось після перерви "Зоря" заграла по-іншому, створивши кілька реальних моментів для взяття воріт.

Але, як це часто буває, м'яч влетів у протилежні ворота: після кутового Кравець трохи завадив Шуховцеву, той відлетів від нападника і не встиг зреагувати на удар Алмейди.

До кінця матчу, за півгодини гри, луганчани відіграти два голи не змогли, а динамівці забити більше вже й не хотіли. Перемога ж дозволила біло-синім через дві доби знову повернутися на другу сходинку в турнірній таблиці.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга, 25 тур

"Динамо" - "Зоря" 2:0 (1:0)

Голи: Гусєв, 6, Алмейда, 59.

"Динамо": Шовковський, Данило, Юссуф, Алмейда, Попов, Вукоєвич, Гармаш, Єрьоменко (Михалик, 76), Гусєв, Ярмоленко (Алієв, 85), Мілевський (Кравець, 56).

"Зоря": Шуховцев, Ярмаш, Каменюка, Ковальов, Тесак, Полянський, Ліпартія, Білий (Ємельянов, 82), Лазарович (Хомченовський, 19), Силюк, Касьян (Мадоу, 46).

Turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повернулося на другу сходинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути