середа, 03 жовтня 2012 09:59

Буффон розсмішив П'ятова: "Шахтар" зіграв унічию з "Ювентусом"
17

"Шахтар" та "Ювентус" обмінялися голами
Фото: ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" зіграв унічию 1:1 на виїзді з туринським "Ювентусом" у матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів-2012/2013, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Команди почали матч в невисокому темпі і всупереч очікуванням, "Ювентус" не став з перших хвилин кидатися на ворота "Шахтаря". Більш того, "гірники" досить швидко освоїлися на чужому полі і за стартові десять хвилин провели дві небезпечні атаки. "Шахтар" не притискався до своїх воріт, постійно шукав момент для контратаки і на 23-й хвилині цілком заслужено повів у рахунку. Вілліан на лінії штрафного в оточенні трьох суперників віддав передачу на Алекса Тейшейру, який потужним ударом відправив м'яч під поперечину.

Але програвав "Ювентус" всього дві хвилини і відігрався завдяки "стандарту". Пірло низом подав кутовий на центр штрафного, а там Бонуччі, відірвавшись від опікуна, в дотик пробив під поперечину. Після забитого голу "Ювентус" заграв набагато гостріше і на перерву цілком міг піти ведучи в рахунку. На останньому рубежі впевнено грав Андрій П'ятов, який двічі врятував свою команду від вірного голу.

У другому таймі "Ювентус" продовжував тиснути на ворота суперника і "Шахтар" насилу стримував атакуючий натиск чемпіона Італії. В атаці у "гірників" мало що виходило - Мхітарян був непомітний і єдиний раз нагадав про себе, пробиваючи з лінії штрафного майданчика, але м'яч пройшов поряд зі штангою. Вілліан часто затягував з передачами на партнерів і Луїс Адріано в такій ситуації залишався на голодному пайку.

В останні хвилин десять гра заспокоїлася, "Шахтар" більше володів м'ячем і навіть пару разів загрожував воротам Буффона, але воротар справився з найнебезпечнішим ударом Срни, а Вілліан пробив трохи вище. Вже в доданий час бразилець міг принести своїй команді перемогу, але влучив у поперечину До останнього намагалися вирвати перемогу і туринці, але матч у підсумку так і завершився нічиєю, що стало цілком закономірним результатом цього поєдинку.

В іншому матчі цієї групи данський "Нордшелланд" вдома програв лондонському "Челсі" з рахунком 0:4.

Зараз ви читаєте новину «Буффон розсмішив П'ятова: "Шахтар" зіграв унічию з "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути