середа, 14 червня 2017 16:13

Зірка YouTube втрапила в сексуальний скандал

Зірка YouTube втрапила в сексуальний скандал
Блогер на каналі YouTube Остін Джонс може отримати до 30 років позбавлення волі за відео з неповнолітніми Фото: YouTube

Блогер і музичний виконавець з Чикаго, США, Остін Джонс заарештований за схиляння своїх неповнолітніх шанувальниць до виготовлення порнографії, пише USA Today.

24-річний співак листувався як мінімум з двома 14-річними прихильницями в Facebook і просив їх надіслати йому секс-відео. Одна з дівчат стверджує, що молодий чоловік закликав довести свою любов до нього і оголитися. Всього вона вислала улюбленому виконавцю 25 відео, в тому числі 8 з оголеними геніталіями. Інша неповнолітня шанувальниця творчості Джонса відправила йому 15 подібних відео.

У ФБР стверджують, що обидві дівчини попереджали блогера про те, що їм тільки 14. Сам виконавець запевняє, що ніколи не просив надсилати йому секс-ролики, а в листуванні йшлося про відео з тверкінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секс-скандалів, які вразили Стародавній світ

USA Today наводить витяги з скандального листування Джонса з прихильницями, згідно з якими співак дійсно просив їх демонструвати статеві органи і адресував їм непристойні фрази. Після арешту блогер зізнався, що відео приносили йому сексуальне задоволення.

За кожен епізод Джонсу загрожує до 15 років в'язниці. Джонс не вперше опиняється в центрі скандалу з малолітніми. У травні 2015 року його звинуватили в тому, що він збрехав про свій вік, щоб отримати від неповнолітньої фанатки відео з тверком.

Джонс став блогером в 2007 році. Він прославився завдяки переспіву композицій відомих груп. У нього більше півмільйона підписників на YouTube. Його ролики в сукупності зібрали понад 24 мільйонів переглядів.

У 1894 році Рут Смітерс, кохана дружина преподобного Смітерса із Методистської церкви, опублікувала кілька порад про те, як тендітній жінці вижити у страшному світі огидного і шалено дратуючого сексу, який так люблять грубі чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Зірка YouTube втрапила в сексуальний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути