понеділок, 08 грудня 2014 17:17

В Америці випустили спідню білизну проти згвалтування

В Америці випустили спідню білизну проти згвалтування

Існує безліч курсів і відеоуроків для жінок як протидіяти ґвалтівникові. Але, крім спеціальних прийомів і газових балончиків, тепер з'явилася ще й спеціальна захищаюча білизна.

Американська компанія AR Wear представила незвичайну жіночу білизну. Вона покликана убезпечити від зґвалтування. Зовні продукт виглядає як суміш звичайних трусів і велосипедних шорт, розповідає The Queensland Times.

Крім білизни, що захищає від зґвалтування, розробники збираються випускати шорти для бігу і туристичні шорти того ж призначення. Суть в тому, що їх майже неможливо зняти. Як показали дослідження психологів, подібна перешкода знижує ризик зґвалтування, при цьому не збільшуючи ймовірність застосування насильства щодо жертви.

Офіційна заява виробників зводиться до наступного: "Продукт повинен важко зніматися. В цьому основна ідея. Його неможливо порвати або розрізати, що не виключає зручності носіння. Білизна зовсім не виділяється під звичайним одягом. В основі розробки - "скелетна структура". Також конструкція передбачає використання ременів, що охоплюють ноги й талію. Вони кріплять предмет гардеробу до тіла".

Зараз ви читаєте новину «В Америці випустили спідню білизну проти згвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути