субота, 14 травня 2016 16:39

Топ-6 нових секс-гаджетів: для нього і для неї
3

LovePalz
Vibease Vibrator
OhMiBod Freestyle W

Сучасна електроніка призначена не тільки для комунікації і роботи – компанії випускають безліч цікавих пристроїв для сексу, пише lady.tochka.net

LovePalz
Цей секс-пристрій оцінять ті закохані, які знаходяться на відстані один від одного. Гаджет підключається до iPhone і управляється спеціальним додатком. За задумом засновників, запускати додаток можна синхронно двом коханцям і так само синхронно отримувати задоволення. При цьому програма дозволяє керувати швидкістю обертання пристроїв, темпом вібрації в синхронному режимі. Пара гаджетів обійдеться покупцям $95, але можна купити і тільки один з них – за $50.

Pleasure Remote
Зовні гаджет Pleasure Remote схожий на звичайний вібратор. Але його особливість полягає в тому, що його можна підключати до спеціального програмного забезпечення. В результаті цього вібратор зможе слухатися команди програми, точніше, людини, який натискає на кнопки. Ще одна незвичайна функція – вібратор може працювати в такт музиці – для цього існує спеціальний музичний режим його роботи. Вартість гаджета – $279.

Vibease Vibrator
"Розумними" можуть бути не тільки годинник або окуляри. Розробники першого в світі "розумного" вібратора рожевого кольору забезпечили його мобільним додатком. За задумом авторів, цю секс-іграшку можна розмістити під білизною і розважатися з її допомогою практично в будь-якому місці – адже його реакції задаються за допомогою смартфона. У програмі є більше десяти режимів вібрації. Управляти гаджетом може і інша людина, так що цей "розумний" вібратор теж може бути цікавою знахідкою для сексуальних ігор тих пар, які знаходяться далеко один від одного. Вартість гаджета – $130.

We Vibe
Цікавий секс-гаджет для пари може продаватися з пультом або без. Будь-яка версія працює під управлінням мобільної програми для iOS і Android-пристроїв, які підключаються до гаджетів через Bluetooth. А крім того, автори гаджета випустили його в трьох кольорах – рожевому, фіолетовому і сірому. Вартість – від 2399 грн. Гаджет створений таким чином, що його наявність всередині партнерки не завадить партнеру увійти в неї. Вбудований акумулятор забезпечить дві години безперервного задоволення.

OhMiBod Freestyle W
Музичний гаджет OhMiBod Freestyle W відрізняється від усіх інших тим, що він вміє вібрувати в такт музиці. Більш того, його можна підключити безпосередньо до вашого iPod і отримувати задоволення під улюблену музику. Гаджет сумісний з iOS-пристроями, в ньому закладено 7 різних режимів стимуляції. Розробники обіцяють до п'яти годин роботи без підзарядки. Вартість гаджета – від 1190 грн.

GeeksMe
Автори цього секс-трекера пропонують худнути за допомогою сексу. Пристрій записує сексуальну активність користувача і оцінює, скільки калорій він витратив, займаючись сексом. Крім цього, в гаджеті є функція відстеження активності – кількості кроків, спалених калорій, пройденої відстані. Вартість пристрою стартує від 100 євро.

Читайте також: Як урізноманітнити секс за допомогою іграшок та нових поз

Зараз ви читаєте новину «Топ-6 нових секс-гаджетів: для нього і для неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути