понеділок, 04 квітня 2016 08:41

Як урізноманітнити секс за допомогою іграшок та нових поз

Як урізноманітнити секс за допомогою іграшок та нових поз

Надзвичайний секс хороший сам по собі: годі й не дарувати йому квитки на матч прем'єр-ліги і не влаштовувати вечірку для друзів, а просто зробити щось нове в ліжку. Ефект буде практично таким же.

Секс-іграшки.
Найпростіший і гарантовано працюючий варіант. Про це пише сайт "Міледі". Вибери щось таке, що ви обидва ще ніколи не пробували. Щоб не помилитися, вивчи відгуки і рейтинги, а також приготуй якісний лубрикант.

Нові техніки оральних ласк.
Спробуй одну з технік оральних ласк, про які ми не раз розповідали, і отримаєш звання кращої жінки на світі. Жоден чоловік не залишиться байдужим до твоїх старань.

SPA-день для нього.
Приготуй масажне масло, свічки та інші романтичні пристосування. Дозволь йому розслабитися і виділи цілий вечір на масаж і інші процедури. Чоловіки нечасто ходять в SPA, тому такий домашній салон стане для нього унікальним і дуже приємним досвідом.

Секс в незвичайному місці.
Поповни вашу скарбничку історій спонтанним сексом в незвичній обстановці. Це може бути як публічне місце, так і ваша власна квартира, адже в ній теж знайдеться чимало цікавих місць крім ліжка.

Нові позиції з камасутри.
Як здивувати хлопця? Вивчи гід по яскравому сексу! Можете дивитися разом, відразу пробуючи на практиці все, що здалося цікавим.

Зараз ви читаєте новину «Як урізноманітнити секс за допомогою іграшок та нових поз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути