понеділок, 02 листопада 2020 15:58

ТОП-5 речей з секс-шопу, які обов'язково потрібно спробувати

Кажуть, у житті потрібно спробувати все. І тим більше все потрібно спробувати в сексі. Прийшов час реалізувати свої найпотаємніші фантазії, тим більше, що сучасна індустрія секс-гаджетів відкриває неймовірні можливості. Включайте в список важливих справ виконання еротичних фантазій, і насолоджуйтеся!

Секс з іграшкою для пар

Так-так, секс-іграшки давно перестали бути ознакою самотності – тепер це модні гаджети, покликані урізноманітнити навіть найкрутіший секс. Хочете випробувати одночасний мультиоргазм? Беріть будь-яку парну іграшку (Partner або Satisfyer Double Joy). Тепер більше не стоїть питання, як так вивернутися, щоб ласки дісталися одночасно і клітора, і точки G – іграшка сама приділить увагу обом ерогенним зонам, і при цьому не залишить без ласк і чоловічу гордість. Йому точно сподобається додаткова вібрація під час сексу!

Наступний крок – іграшка з керуванням зі смартфона. По-перше, вам не доведеться шукати кнопки в найвідповідальніший момент. По-друге, управляти зможете і ви, і партнер. А, по-третє, синхронізація з телефоном відкриває нові горизонти: такі як вібрація під музику або створення власних ритмів.

  Смарт-вібратор для пар Satisfyer Double Joy з широким кліторальним стимулятором
Смарт-вібратор для пар Satisfyer Double Joy з широким кліторальним стимулятором

Кіберсекс

Тільки уявіть: він далеко, але ви все так само можете відчувати один одного і повноцінно займатися сексом! Звучить фантастично. Так, серія іграшок Kiiroo створена спеціально для цього. Берете мастурбатор для нього і вібратор для неї, і змінюєтеся управлінням: тепер ви задаєте ритм один для одного! Перебуваєте ви в різних кімнатах або в різних країнах – не важливо.

До речі, для кіберсексу і партнер особливо не потрібен. Чи знайомі з брендом PоrnHub? Це не тільки відомий сайт, який в ковідний рік роздав всім безкоштовні преміум-акаунти, але і виробник іграшок, що синхронізується з цим самим сайтом. Потрібно тільки зайти в спеціальний розділ, зареєструвати іграшку – і ваш гаджет буде повторювати всі маніпуляції героя або героїні в кадрі! Так, майбутнє вже настало.

  Інтерактивний вібратор-кролик Pornhub Virtual Rabbit з функцією Touch-Sensitive
Інтерактивний вібратор-кролик Pornhub Virtual Rabbit з функцією Touch-Sensitive

БДСМ

Не фанатієте від "50 відтінків сірого" ? Все одно обміркуйте ідею необмеженої влади і повної безпорадності, адже популярність до теми БДСМ прийшла не дарма. І не обов'язково відразу пускатися у всі тяжкі і обладнати червону кімнату болю з дибою і ланцюгами.

Для початку – використовуйте те, що є під рукою. Атласна стрічка послужить маскою, звичайний скотч надійно закріпить руки, а легкі шльопанці налаштують на потрібний лад. Сподобалося? Відправляйтеся в секс-шоп онлайн за наборами з наручниками, маскою та батогом або купуйте в інтернет-магазині для дорослих sexxes.com.ua – коштують вони недорого, виготовлені з відповідних матеріалів, а в комплекті є все необхідне, та ще й підібране за кольором.

   Набір BDSM аксесуарів Fetish Tentation Submission Kit
Набір BDSM аксесуарів Fetish Tentation Submission Kit

Електростимуляція

Ні-ні, це не про електрофорез і не про тренажер для ледачих з "магазину на дивані" (хоча творці електроіграшок явно ними надихалися). Це нові і не страшні відчуття, незрівнянні ні з чим. По суті, всі наші реакції на дотики, ласки і обійми – це і є електричні імпульси, які нервова система посилає до кожного нервового закінчення. Приємно? А тепер посилимо їх спеціальним приладом.

Електростимуляція може бути дуже різною: це і електроди, приєднані до точок на тілі, і іграшки для нього і для неї, в яких, крім звичної вібрації є ще й вплив електрикою. Легке і ніжне поколювання, лоскоче чутливі зони, додасть пікантності вашій близькості. А при необхідності – можна збільшити інтенсивність і зануритися в світ електрокайфа!

Подвійний ефект

Прийшов час випробувати і це. Не дарма ж "подвійне проникнення" – один з найпопулярніших запитів при пошуку порно. Швидше за все, ваш партнер не погодитися на другого чоловіка в ліжку, та й вам не потрібні зайві люди, яких потім спробуй вигнати, тому найзручніше використовувати спеціальні пристосування. Наприклад, насадки на член з додатковим фалоімітатором або страпони. Зрештою, якщо не сподобається, завжди можна використовувати страпон для нього!

Не забувайте про лубриканти і будьте терплячі: ви не в кіно, де все відбувається само собою!

***

У будь-якому випадку, завжди краще виконати свою фантазію і дізнатися, що в реальності вона вам не особливо підходить, ніж роками мучитися від невиконаних солодких бажань. Експериментуйте самі і з партнером, адже життя одне, і нехай воно буде яскравим!

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 речей з секс-шопу, які обов'язково потрібно спробувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути