понеділок, 05 липня 2021 21:00

Спорт допоможе відчути оргазм: скільки треба займатись для ідеального ефекту

Спорт допоможе відчути оргазм: скільки треба займатись для ідеального ефекту
Учасниці експерименту, які виділяють на спорт чотири-шість годин на тиждень або до 50 хвилин на день, були максимально задоволені сексом. Фото: pixabay

Лібідо жінок збільшиться, якщо вони будуть займатися спортом чотири години на тиждень.

Спорт буде допоміжним фактором у тому, щоб частіше відчувати оргазм і швидше збуджуватися, пише The Journal of Sexual Medicine.

Науковці в експерименті проаналізували сексуальне життя і частоту фізичних навантажень 322 жінок віком від 40 до 45 років. Результати свідчать, що жінки, які майже не займаються спортом, чи роблять це менше, ніж годину на тиждень, не відчувають сексуального задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що казати в ліжку партнеру, щоб інтим був яскравий

При цьому, перестаратися зі спортом також не треба. Адже, хто займається щонайменше шість годин на тиждень також не надто задоволений статевим життям. Такі учасники дослідів скаржилися, що немає оргазму та цікавості до інтиму.

Учасниці експерименту, які виділяють на спорт чотири-шість годин на тиждень або до 50 хвилин на день, були максимально задоволені сексом.

Науковці пояснюють це зв'язком між сексуальним життям жінки і її сприйняттям власного тіла. Наприклад, якщо не займатися спортом, то можна набрати вагу і відчувати себе не надто впевнено. Це може зруйнувати особисте життя. А жінки, які забагато займаються спортом, частіше незадоволені своїм тілом або мають психологічні проблеми, що знижують інтерес до сексу.

Під час сексу деякі жінки можуть відчувати дискомфорт внизу живота і тому не можуть розслабитися та отримати задоволення. Фахівці знайшли причину цього - грибки Candida, які викликають інфекційне захворювання кандидоз. Серед симптомів хвороби: молочниця, плями на шкірі і білий наліт на язиці.

Зараз ви читаєте новину «Спорт допоможе відчути оргазм: скільки треба займатись для ідеального ефекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути