вівторок, 16 січня 2018 01:37

Створили додаток для отримання згоди на секс

Нідерландська компанія LegalThings створила додаток, з допомогою якого партнери можуть отримати одне від одного чітку згоду на секс. Застосунок отримав назву LegalFling.

Автор: haberturk.com
  Додаток LegalFling до того ж дозволяє проглянути, на які сексуальні практики погоджується партнер, а які виключає
Додаток LegalFling до того ж дозволяє проглянути, на які сексуальні практики погоджується партнер, а які виключає

Про це повідомляє MediaSapiens.

Розробники застосунку надихнулися нововведеннями у законодавстві європейських країн про обов'язковість отримання чіткої згоди на секс між партнерами. Також до створення додатку підштовхнув скандал навколо Гарві Вайнштайна, коли низка голівудських актрис звинуватила американського продюсера у сексуальних домаганнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка-секс-робота можна буде придбати вже цьогоріч

Додаток LegalFling до того ж дозволяє проглянути, на які сексуальні практики погоджується партнер, а які - виключає. Наприклад, проведення фото- чи відеозйомки, використання контрацепції, нецензурної лексики, БДСМ-практики тощо.

Автор: MediaSapiens
  Скріншот додатка LegalFling: ліворуч вікно із запитом на згоду, праворуч - перегляд основних умов, на які користувач погоджуєтсья та не погоджується
Скріншот додатка LegalFling: ліворуч вікно із запитом на згоду, праворуч - перегляд основних умов, на які користувач погоджуєтсья та не погоджується

Додаток розрахований не лише на короткострокові стосунки. За задумом розробників, він допоможе захистити партнерів і в довготривалих стосунках. Якщо з тих чи інших причин один з партнерів вирішить припинити зв'язок, він може відкликати свою згоду на секс в LegalFling.

Японські вчені презентували інноваційну версію штучного інтелекту, алгоритм якого вбудували в робота і створили виключно для сексуального задоволення людини. Унікальність новинки в тому, що робот здатний приймати вигляд чоловіка або жінки і займатися сексом з протилежною або такою ж статтю.

Зараз ви читаєте новину «Створили додаток для отримання згоди на секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути