середа, 30 червня 2021 16:00

Що робити, якщо жінка хоче сексу частіше за чоловіка

Бажання жінки й чоловіка щодо кількості статевих актів не завжди збігається. Це залежить від фізіологічних чи психологічних причин. У чоловіка може бути слабка статева конституція, стрес, або ж коханка чи інша орієнтація. Відновити минулу пристрасть можливо, якщо проблеми не через два останні пункти. Допоможе еротичний масаж і спільний відпочинок.

Автор: W R: Pexels
  За словами сексологині причиною майже повної відсутності інтимного життя можуть бути стосунки на стороні, або ж інша сексуальна орієнтація.
За словами сексологині причиною майже повної відсутності інтимного життя можуть бути стосунки на стороні, або ж інша сексуальна орієнтація.

Про це Gazeta.ua розповіла Олена Голоцван, сексологиня.

"Часто не задоволені інтимним життям жінки "сушать голову" над тим, як змінити ситуацію та збільшити кількість сексуальних контактів. Причин, чому чоловік не хоче займатися сексом, може бути кілька. Перша - за слабкої статевої конституції сексу він хоче рідко. Кохатися в його секс-сценарії - далеко не першому місці. Він практикує інші способи зняття статевого напруження. Наприклад, алкоголь, мастурбацію з переглядом порно, віртуальний секс", - розповіла сексологиня.

На сексуальний потяг впливає й психологічний стан. Хронічний стрес, соматичні захворювання призводять не лише до порушення гормонального балансу в організмі, але й до зниження потягу, ослаблення ерекції. Особливо партнера пригнічують часті конфлікти й насмішки від партнерки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що казати в ліжку партнеру, щоб інтим був яскравим

"Є проблеми з ерекцією. Чоловік боїться "зганьбитися", особливо, якщо чує від вас образи", - продовжила Голоцван.

Причиною того, що майже немає інтимного життя, можуть бути таємні стосунки або ж інша сексуальна орієнтація. Якщо ж причина не в цьому - ситуацію можна підкорегувати. Головне пам'ятати, що кількість статевих актів має задовольняти обох.

"Подумайте, чи секс завжди був рідкісним у вашій парі або ситуація змінилася впродовж спільного життя? Обов'язково дайте знати партнеру, що вам не вистачає сексу. Якщо він не хоче обговорювати цю тему, ви самотужки нічого не зміните", - додала Голоцван.

Радить обговорити ситуацію з сексологом. Причина може бути геть простою, наприклад, одноманітний секс. Підвищити бажання може якісний спільний відпочинок, еротичний масаж без дотику до геніталій чи нові пози, які сприяють чутливості. Не варто боятися експериментів. Вони надають будь-яким стосункам пікантності.

Майже 5% жінок через фізіологічні особливості не відчувають оргазму. Інші 95% такої проблеми не мають, але й насолоджуватися кожним сексуальним контактом не здатні навіть вони. Одного бажання може бути замало. Варто враховувати тип готовності жінки до оргазму. Сексологи виокремлюють чотири групи.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, якщо жінка хоче сексу частіше за чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути