пʼятниця, 08 березня 2019 01:35

Правила тантричного сексу – як кохатися 5 годин без зупинки
5

  Тантричний секс націлений на процес, а не результат, тому програвших в цьому еротичному експерименті не буде.
Тантричний секс націлений на процес, а не результат, тому програвших в цьому еротичному експерименті не буде.

Для більшості людей ідея тантричного сексу звучить як мінімум незвично - мало хто знає, що це насправді. А ось Труді Стайлер, дружина співака Стінга, в своїх інтерв'ю не одноразово говорила відверто на цю тему і хвалилася здатністю чоловіка займатися коханням більше п'яти годин без зупинки. Говорила вона, звичайно ж, саме про тантричний секс. Підтвердженням служать зізнання і самого Стінга: він казав, що тантричний секс - це здорово.

Вважається, що тантричний секс - древня східна духовна практика. Як йога або дзен, метою тантри є просвітлення, а її філософія виходить за рамки всіх аспектів життя. У тантричному погляді, секс і оргазм - найвища точка духовного усвідомлення. І коли Шива (чоловіча енергія) і Шакті (жіноча енергія) об'єднуються в один сексуальний союз, вважається, що досягається максимальне прояснення (і насолода).

Що робити?

 

Тантричний секс націлений на процес, а не результат, тому програвших в цьому еротичному експерименті точно не буде. Головний фокус полягає в тому, щоб викинути всі думки про швидкий оргазм, а замість цього зосередитися на тому, щоб зробити прелюдію приємною і корисною. Звісно, легше сказати, ніж зробити, тому тантричні секс-експерти використовують різні методи: медитацію, контроль дихання і масаж без акценту на ерогенні зони. Про ерогенні зони - серйозне зауваження. Якщо знехтувати цим правилом, то задум провести тантричний вечір в обіймах коханого потерпить крах: секс і "оргазмічні радості" трапляться, а злиття ваших Шиви і Шакті не відбудеться.

Підшукайте місце

Ідеально, якщо це буде ваша спальня: саме тут ви зможете максимально розслабитися. Вимкніть світло та відключіться від усього світу за межами кімнати: тут і зараз існуєте тільки ви. Якщо захочеться додати деталей, використовуйте м'які подушки, свічки без запаху (різкий аромат може відволікати), стакан з водою.

Підготуйте себе: подумки, емоційно, фізично

 

Найважливіше, чого не терпить тантра - це ваш дискомфорт. Намагайтеся позбутися усього, що викликає у вас збентеження або скутість. Протягом усієї практики тантричного сексу залишайтеся грайливими і проявляйте цікавість, щоб знайти нові форми приємної взаємодії з партнером. Можна прийняти ванну разом, але намагайтеся утриматися від будь-яких сексуальних дотиків.

На самому початку тантричної практики краще залишатися в одязі - легкому і зручному. Оскільки тантра - це повільне наростання сексуальної енергії, часто корисно залишитися одягненими. Справа в тому, що на цьому етапі ви повинні навчитися концентруватися на збудженні через внутрішні відчуття і дотики, а не стимуляції ерогенних зон оголеного тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які дотики дозволяють маніпулювати чоловіком

Тантричні сексуальні вправи

Оскільки тантричний секс пов'язаний з близькістю між двома партнерами, такі вправи можуть допомогти вам провести практику тантри.

1. Спробуйте "вдихнути серце" партнера, щоб налаштуватися один на одного. Стійте навпроти один одного і дивіться один одному в очі, поклавши ліву руку на серце вашого партнера. Потім він повинен покласти руку на ваше серце, і ви повинні спробувати дихати в одному ритмі протягом щонайменше двох хвилин.

 

2. Встановіть зоровий контакт. Спочатку ви можете відчувати себе некомфортно і навіть ніяково, але з часом стане легше. Для цього немає ліміту часу. Як тільки ви відчуєте себе комфортно, зв'язок встановлено. Це і є мета. Підтримуйте зоровий контакт протягом усієї практики.

3. Сядьте обличчям до обличчя (це краще працює, якщо ви сидите у нього на колінах). Обійміть партнера і притисніть свої тіла один до одного: тактильний контакт сприяє більшому почуттю близькості.

4. Дуже легко і повільно рухайте кінчики пальців по тілу вашого партнера, щоб пробудити нерви і посилити відчуття, підтримуючи зоровий контакт. Ви можете робити один одному чуттєвий масаж - за допомогою рук, пір'я, м'яких тканин та інших приємних на дотик предметів. Тут діє єдине правило - пестіть свого партнера, не торкаючись до його ерогенних зон. Тантричний масаж - це не сексуальна стимуляція, тому не намагайтеся довести себе і коханого до оргазму.

5. Останнім етапом може бути секс. Але це абсолютно не обов'язкова частина програми, адже ви можете просто лягти поруч, цілуватися і обніматися в блаженному стані приємного сексуального і чуттєвого блаженства. Секс сам по собі не є предметом тантричного сексу - це лише один з можливих варіантів розвитку подій.

 

6. Якщо ж ви збудилися занадто сильно і вам не терпиться отримати "вишеньку на торті", вибирайте повільні позиції, які підвищують ваш зв'язок з партнером. Ваші тіла повинні бути максимально близько один до одного і не втрачайте зоровий контакт. Чим більше ви зможете розвинути в собі сексуальну енергію, почуття і відчуття, тим більш інтенсивним стане ваш оргазм.

Контролюйте дихання, коли наближаєтеся до оргазму. Якщо в цей момент ви розслабитеся, він буде тривати довше і стане більш інтенсивним, ніж раніше.

Результат перевищить всі ваші очікування і можливо навіть, переверне з ніг на голову усі уявлення про секс. Мета полягає в тому, щоб досягати краю оргазму знову і знову: коли тіло, здається, готове вибухнути, потрібно уповільнити ритм, а потім продовжити рухи, щоб створити кілька хвиль оргазму замість одного.

Всупереч розхожій думці далеко не всі чоловіки мріють про те, щоб у їх партнерки були груди п'ятого розміру. Навіть четвертий завеликий. Більшість представників сильної статі вважають принциповим не розмір грудей, а їх форму і пружність. А ці параметри частіше бувають на висоті у власниць маленького бюсту. Адже невеликі груди легкі і частіше мають привабливий і підтягнутий вигляд, менше провисають і довше зберігають свою форму.

Зараз ви читаєте новину «Правила тантричного сексу – як кохатися 5 годин без зупинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути