вівторок, 13 грудня 2016 21:54

Фотограф показала один місяць із життя секс-ляльки
12

Фото: Laurie Simmons

Фотограф Лорі Сіммонс створила серію знімків, присвячену секс-ляльці. Ця сторія під назвою Лялька для любові: дні з 1-го по 30-й, у якій беруть участь дві ляльки, стала темою її першої виставки.

Фотографії були зроблені в 14-кімнатному заміському будинку, що належить Лорі Сіммонс. Ляльки на фоні розкішних пейзажів, що прикрашають елітне селище, нагадують моделей, які позують для модного журналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-роботи із обличчями знаменитостей скоро надійдуть у продаж

У цій серії знімків немає відвертих сцен. Фотограф хотіла розповісти історію такої ляльки, а не показати всі подробиці її сексуального життя. Але історію не з точки зору ляльки, а з точки зору реальної жінки.

Сіммонс працювала разом з асистенткою того ж зросту, що і лялька. Спочатку у позу, потрібну для кадру, ставала асистентка, а Сіммонс намагалася встановити ляльку в точно таку.

Серія робіт Лорі розповідає сумну і кумедну історію одного місяця із життя ляльки-жінки в будинку її нового господаря. Починається все з прибуття ляльки в будинок. Після того як закінчується весільне свято, лялька дізнається, що вона у господаря не одна і що інші ляльки не дуже раді її появі. Ляльці стає дуже сумно, і вона намагається знайти розраду у книгах і домашніх вихованцях. Але потроху життя все ж налагоджується, і новій ляльці вдається стати домогосподаркою і не впасти в депресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф перетворює домогосподарок на сексуальних красунь

Основний сенс фоторобіт Лорі Сіммонс - спроба метафорично продемонструвати реальний стан величезної кількості жінок по всьому світові, до яких їхні чоловіки ставляться як до речей, своєї власності, а не як до живих людей.

Прогнозують, що секс-роботи вгадуватимуть бажання власників

Зараз ви читаєте новину «Фотограф показала один місяць із життя секс-ляльки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути