Ексклюзиви
середа, 18 жовтня 2023 23:47

Як розтягнути секс і отримати максимум задоволення

Як розтягнути секс і отримати максимум задоволення
Рекомендують заздалегідь домовитися розтягувати оргазм. Фото: pixabay

Щоб продовжити тривалість сексу іноді не достатньо одних лише лубрикантів, чи презервативів.

Сексологи рекомендують кілька трюків, після яких буде максимум задоволення, пише cosmo.com.ua.

Один із них - практикувати інтимні паузи. Радять кілька днів, чи тиждень, або й місяць.Як мінімум, потрібно подвоїти час, який проходить між близькістю. Тоді тіла скучать один за одним, і секс стане більш яскравим і тривалим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди рідше займаються сексом - дослідження

Коли збудження мінімальне, тоді й треба займатися сексом. Якщо обидва партнери дуже збуджені, вони накидаються один на одного і швидко виникає оргазм. Коли бажання не надто сильне, тоді треба більше часу на прелюдію і безпосередньо сам секс, щоб кожен отримав задоволення.

Рекомендують заздалегідь домовитися розтягувати оргазм. Це ефективний спосіб зробити близькість більш приємною і тривалою. Він полягає у тому, щоб змінювати позу або техніку, коли хтось відчуває, що ось-ось закінчить.

Потрібно також урізноманітнити прелюдію. Попередні ласки не повинні складатися тільки з мінету або кунілінгусу. Треба використовувати при цьому і масаж, і секс-іграшки, і БДСМ-пристосування, і пристрасні поцілунки.

Можна пробувати тантричний секс, щоб заспокоїти почуття партнерів, допомогти їм більше розслабитися і відчути один одного. Якщо чоловік готовий до такого експерименту, він буде приємно здивований тим, скільки може тривати секс після тантричних практик.

Не завадить і перегляд порно. Це надихає зробити заняття любов'ю більш різноманітними: змінити локацію, пози, техніки або навіть запросити в ліжко когось третього.

Партнерам варто поставити собі мету. Можна посперечатися з партнером, що близькість може тривати довше звичайного. Це його зацікавить і він погодиться перевірити.

Про те, що чоловік пристрасно займається сексом, не показують ні великі пальці, ні накачане тіло, тому потрібно придивитися до інших моментів. Такий чоловік уважно ставиться до стрижки й бороди. Це означає, що він намагається стежити за зовнішністю і в ліжку хороший. Якщо чоловік любить експерименти в одязі, то й у ліжку буде не проти.

Зараз ви читаєте новину «Як розтягнути секс і отримати максимум задоволення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути