вівторок, 23 березня 2021 13:49

Як упізнати чоловіка, який хороший у ліжку

Як упізнати чоловіка, який хороший у ліжку
Випадкові, обережні та ніжні дотики до людей означають, що він любить тактильний контакт, тому хоче бути близьким до тіла партнерки в ліжку. Фото: pixabay

Про те, що чоловік пристрасно займається сексом, не показують ні великі пальці, ні накачане тіло, тому потрібно придивитися до інших моментів.

Такий чоловік уважно ставиться до стрижки й бороди, пише Cosmopolitan.

Це означає, що він намагається стежити за зовнішністю і в ліжку хороший. Якщо чоловік любить експерименти в одязі, то й у ліжку буде не проти. Яскраві шкарпетки також ознака пристрасного коханця. Це означає, що він не буде надто сором'язливим. Випадкові, обережні та ніжні дотики до людей означають, що він любить тактильний контакт, тому хоче бути близьким до тіла партнерки в ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою поведінкою можна здивувати хлопця під час сексу

Якщо чоловік підтримує зоровий контакт очі в очі, то і під час сексу це буде також. Любителі гігієни також гарні коханці, вони знають про чистоту та душ до і після сексу. Насолода від їжі для обох партнерів означає, що вони хороші в сексі. Висловлюючи задоволення від їжі, це також робитимуть і в ліжку.

Любов чоловіка до тварин, особливо, якщо це проявляється в тому, що вони їх гладять, каже про те, що вони люблять приносити задоволення.

Якщо чоловік добре готує, то це сигнал того, що він любить прелюдію перед сексом.

Бажання вчити щось нове означає, що коханець щоразу шукатиме в сексі новий спосіб досягнення задоволення.

5 тис. користувачів сайту знайомств Saucy Dates опитали, щоб дізнатись, що вони люблять слухати, займаючись сексом. До дослідження залучили чоловіків та жінок різного віку, соціального статусу та національності. Згідно з результатами, рейтинги чоловіків і жінок збіглися. Це означає, що між ними багато спільного у вподобаннях. Різниця лише у відсотках.

Зараз ви читаєте новину «Як упізнати чоловіка, який хороший у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути