неділя, 19 лютого 2017 08:56

Як порно-індустрія стрімко заполонила світ
6

Автор: http://hyser.com.ua/
 

Незважаючи те, що саме слово "порно" у багатьох людей викликає огиду, на сьогодні секс-індустрія - найприбутковіша у світі. Вона випередила роздрібну торгівлю, високі технології і сферу розваг. Її складові - вулична проституція, стрип-клуби, секс по телефону і порнографія.

Пропонуємо дізнатися, чому порно користується таким попитом.

1. Кожну секунду 30 млн користувачів переглядають порно в інтернеті. Кожен день в США реєструється більше 68 млн пошуків порнографії в інтернеті - це майже 25% всіх щоденних пошуків.

2. Майже половина інформації в інтернеті складається з порно або пов'язаного із сексом контенту.

3. Дослідження Монреальського університету показало, що більшість представників сильної статі вперше дивляться порно у віці 10 років.

4. Щороку у світі виробляють 13 тис. "фільмів для дорослих", які приносять більше $13 млрд доходу. Для порівняння: Голлівуд випускає 507 фільмів на рік, і вони приносять 8,8 млрд.

5. При перегляді порно чоловіки приділяють особливу увагу виразу обличчя жінки, а не іншим принадам.

Автор: http://varjag-2007.livejournal.com/
 

6. Порноіндустрія заробляє у США більше грошей, ніж Національна футбольна ліга, Національна баскетбольна асоціація і Головна бейсбольна ліга, а також більше, ніж компанії NBC, CBS і ABC усі разом. Порноіндустрія дає більше доходу, ніж Google, Amazon, eBay, Yahoo, і Netflix.

7. Найпопулярнішим пошуковим словом, пов'язаним із порно у США, є "creampie" ("кремовий пиріг"). Також популярне слово "teen" – підліток, ке є найпопулярнішим у пошукових системах всього світу. У період з 2005 по 2013 рік кількість відео у розділах "підліткове порно" збільшилася утричі - це найдинамічніший жанр порно в світі.

  Кадр із фільму "Американський пиріг"
Кадр із фільму "Американський пиріг"

8. Кілька нещодавніх досліджень показали, що підлітки з усього світу використовують порно, щоб дізнатися про секс більше.

9. У гей-порно порноактери заробляють втричі більше, ніж у звичайному.

Автор: http://seks-photo.com/
 

10. США - головний виробник порнографічних DVD і веб-матеріалу. Німеччина - на другому місці.

11. 20% американців зізналися, що переглядають порно на роботі. Результати аналізу це підтвердили: 70% всього порнотрафіку в інтернеті використовується в будні дні (з 9 до 17:00). 10% дорослих опитаних визнали, що у них є онлайн-порнозалежність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оператори "сексу по телефону" стали героями відвертого фотопроекту

12. У 88,2% порносцен, що займають верхні рядки популярності, присутні агресивні сцени, в яких головні "злодіяння" роблять чоловіки.

Автор: http://liveposts.ru/
 

13. Інтернет-порно у Великобританії більш популярне серед користувачів, ніж трафік, пов'язаний із соцмережами, шопінгом, іграми, фінансами або подорожами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф показав подвійне життя представників сексуальних субкультур

14. У Північній Кореї покаранням за перегляд порно є смертна кара.

Японські телешоу часто шокують людей, але користуються колосальним успіхом. Представляємо добірку передач з Японії на тему сексу.

Зараз ви читаєте новину «Як порно-індустрія стрімко заполонила світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути