Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2017 23:00

Японці шокували світ своїми розпусними телешоу
10

Японські телешоу часто шокують людей, але користуються великим успіхом. Представляємо добірку найбільш дивних передач із Японії на тему сексу.

Битва оргазмів

Це шоу, де дві дівчини (кожну передачу різні) знаходять на вулиці хлопців, аби запропонувати їм мастурбацію.

Автор: Соцмережі
 

Учасникам закривають інтимні місця невеликою ширмою, а дві дівчини на швидкість пестять хлопців руками. Перемога дістанеться тій конкурсантці, чий чоловік швидше дійде до піку задоволення.

Вікторина і брудні штанці

Автор: Соцмережі
 

Шоу, як і ряд інших дивних передач на азіатському телебаченні, вигадали учасники комедійного дуету Downtown. У цій вікторині за кожну невірну відповідь учасника карають. Роблять це з особливим розмахом: наприклад, в одному з конкурсів на гравцеві були брудні трусики, а другий утримувався на стільці обличчям до його розставлених ніг. Якщо він неправильно відповідав на питання, то голова присувалася туди усе ближче. І так тривало доти, поки не закінчаться питання. Або раніше: коли обличчя учасника упреться у те саме місце іншого хлопця.

Оргазмічне караоке

Автор: Соцмережі
 

Під час сексуальних утіх рідкісний чоловік може зберігати тверезий розум і ясність думки. Це стає очевидним під час японського шоу, де учасник має виконати пісню у той час, коли гарна японська дівчина пестить хлопця рукою. На кону стоїть суперприз - 1 млн ієн (близько 300 тис. грн).

Війна оргазмів

Японці по справжньому можуть "обігнати" всіх у своєму прагненні заробити "легкі" гроші. Наприклад, у рамках цього шоу двоє чоловіків нетрадиційної орієнтації мають орально пестити один одного. Чоловіки повинні "протриматися" так довго, як це можливо.

Автор: Соцмережі
 

Повітряні кулі

У цьому шоу двоє японських дівчат імітують сексуальні рухи на насосі, надуваючи повітряні кулі. Хто швидше і наполегливіше, той і переміг.

Автор: Соцмережі
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ шокували реалістичні секс-ляльки японських чоловіків

Килимова доріжка

Учасник має проїхати крізь доріжку з дівчат, що розставили ноги, де зможе споглядати всю красу і чарівність жіночого тіла.

Автор: Соцмережі
 
Японець 61-річний Сендз Накадзіма покинув дружину і двох дітей заради секс-ляльки. Іграшку для утіх він назвав САОР і почав жити з нею в своїй квартирі в Токіо. Чоловік розповів, що за роки відряджень, в яких він розважався з цією лялькою, встиг прив'язатися до неї, як до людини.
Зараз ви читаєте новину «Японці шокували світ своїми розпусними телешоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути