неділя, 03 березня 2024 00:15

10 звичок, які чоловіки не можуть терпіти під час сексу

10 звичок, які чоловіки не можуть терпіти під час сексу
Жертовність чоловіки вважають неприпустимою. Фото: pixabay

Чоловіки в опитуванні розповіли, що їх найбільше дратує під час сексу.

Однією з таких речей назвали пасивність партнерки, пише Elle.

Їх дратує, коли жінка зовсім не проявляє ініціативу, а просто лежить в ліжку. Також неприйнятно, коли вона відволікається на дзвінки чи повідомлення, при цьому запитуючи в чоловіка, чи уже кінець. Вони під цим розуміють, що жінці зовсім не подобаються заняття любов'ю. Як наслідок, в чоловіка може виникнути депресія і "відвалитись" ерекція. Тому краще відверто з ним поговорити і розповісти, що подобається, а що ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що сталося із сексом на карантині

Також їх дратує невпевненість жінки у собі. Секс не має бути віддачею лише одного з партнерів.

Чоловікам не подобається командирський тон, навіть для того, щоб він збагнув, як жінці принести задоволення. Не можна його скеровувати: поверни туди, сюди, зупинись. Все має бути ніжно і чуттєво. Звичайний шепіт на вушко покращить ситуацію.

Жертовність чоловіки вважають неприпустимою. Якщо оральний секс партнерці не до вподоби, то їй варто щиро і впевнено про це заявити. Ні в якому разі не робити з себе жертву і не обзиватися. Головне, дійти згоди, щоб усім було добре.

Деякі чоловіки в опитуванні зізнались, що не люблять недоглянутих жінок. Вони мають на увазі їхню любов до себе, а не зайві волосинки після депіляції. Якщо жінка себе любить і поважає, то буде стежити і доглядати за своїм тілом. Доглянутість тут дорівнює здоров'ю і блиску в очах. Якщо здорове волосся в дівчини, то абсолютно не важливо, яка його довжина. А якщо у неї здорове підтягнуте тіло, не важливо, XS вона носить або L.

Також іноді чоловікам не подобається, коли партнерка кусається.

Когось дратує, коли після сексу вона одразу переодягається в безформну піжаму з зайчиками і дивиться в телефон. Так чоловік сумнівається в реальності її оргазму.

Також чоловіків деколи бісить, коли жінка миє голову перед сном і лягає спати з мокрим волоссям. Через це простирадла сирі, подушка липне до щік.

Чоловіки вважають нерозумним, коли дівчина вдає свою досвідченість і фатальність, використовує брудні слівця в листуванні і під час прелюдії. Але під час сексу стає зрозуміло, що то був обман.

Є й ті, хто не любить надмірні старання жінки у ліжку. Чоловікам здається, що таким чином вона показує сумніви у партнері.

Покращити та урізноманітнити секс у парі допоможе спільний перегляд порно. Ролики не лише позбавлять напруги, але навчать новим досвідам. Порно відкриває для закоханих цікаві ідеї, які можна реалізувати в ліжку.

Зараз ви читаєте новину «10 звичок, які чоловіки не можуть терпіти під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути