понеділок, 19 червня 2017 17:41

"Згиньте з моєї України" - переселенка гнівно звернулася до земляків

"Згиньте з моєї України" - переселенка гнівно звернулася до земляків
Переселенка з Донецька Дар'я Кропива закликала проросійських і нудьгуючих за радянським минулим жителів Донбасу "піти у вічність" і "згинути з України". Фото: facebook.com

Переселенка з Донецька Дар'я Кропива, яка зараз живе в Дніпрі, закликала проросійських і нудьгуючих за радянським минулим жителів Донбасу "піти у вічність" і "згинути з України".

Гнівний пост-звернення до земляків жінка написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook. До цього її спонукала недавня ситуація в автобусі. Під час подорожі в Бердянськ вона стала випадковим свідком розмови сімейної пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенцям влаштовують незаконні допити - юрист

"Не знаю, про що спір був, я закрила очі і не звертала уваги ні на що... І тут чую: "Я тобі російською мовою кажу, а не на хохляцком!" І тут у мені прокинувся внутрішній донецький гопник, - написала Дарина. - Я розвернулася. Між мною і чоловіком спалахнула гостра дискусія. Тут у бій вступає ще одна жінка. Решта мовчать і слухають, тиша гробова. Починає цього мужика теж мочити морально, виявилося вона з Донецька, з Петровського району. Живе там і зараз. Загалом удвох ми закрили йому рота.

Ось яскравий приклад різномаїття публіки моїх земляків. Одного я готова вбити своїми руками. Другу хочу обіймати. Вона своя, вона мені стала рідною з усього автобуса тільки за одною, але дуже важливому ознакою.

Я з Донецька, вона з Донецька, він з Красногорівки. Приїхав у Бердянськ, ненавидить Україну. Молоді хлопці типу мого чоловіка зараз прикривають зад цієї вати в Красногорівці. У той же час Галина сидить на нещасливій Петрівці. Чекає, коли такі, як мій чоловік, увійдуть в місто і звільнять їх. Як же я не терплю цю брызгающую слиною совковскую вату, вічно ниючий, вічно незадоволену. Зі своїм пломбіром по 3 коп. і якиюсь там ковбасою. Підіть вже у вічність. Похоронитесь. Згиньте з моєї України!" , - пише Дар'я Кропива.

Майже за добу з моменту публікації пост лайкнули 900 осіб.

Фотограф Марія Петренко із Чернігова створила зворушливий фотопроект "Відірваний листок". Героїні світлин - жінки, вимушені переселенки, які упродовж останніх років самостійно долають життєві труднощі, пов'язані з війною на Донбасі та окупацією Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Згиньте з моєї України" - переселенка гнівно звернулася до земляків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути