пʼятниця, 13 вересня 2019 00:18

Скільки переселенців-учасників АТО отримають компенсацію за житло цього року

  У Державному бюджеті на 2019 рік на відповідний напрям були передбачені видатки в сумі 25 млн грн, що дозволило виплатити компенсацію 24 особам з числа ВПЛ АТО. Фото: Укрінформ
У Державному бюджеті на 2019 рік на відповідний напрям були передбачені видатки в сумі 25 млн грн, що дозволило виплатити компенсацію 24 особам з числа ВПЛ АТО. Фото: Укрінформ

Міністерство соціальної політики України зможе виплатити додаткову грошову компенсацію 35 внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність України.

6 вересня комітет з питань бюджету Верховної Ради затвердив розподіл фінансів, джерелом формування яких у 2017 році були надходження конфіскованих коштів, - повідомляє прес-служба міністерства соціальної політики.

В Державному бюджеті на 2019 рік на відповідний напрям були передбачені видатки в сумі 25 млн грн, що дозволило виплатити компенсацію 24 особам з числа ВПО АТО. За рахунок розподілу Міністерство додатково отримає близько 37 млн грн, що дозволить компенсувати гроші ще 35 людей.

"З метою більш ефективного та профільного використання коштів за цією та іншими програмами, які стосуються житлових питань ветеранів АТО, в наступному році зазначені програми Міністерством будуть передані в Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і ВПО", – підсумували в Мінсоцполітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як змінились проблеми переселенців за п'ять років

34% переселенців із Донбасу не хочуть повертатися додому після завершення війни. 23% переселенців висловили бажання повернутися додому, йдеться у результатах дослідження Національної системи моніторингу "Ситуація з внутрішньо переміщеними особами.

Зараз ви читаєте новину «Скільки переселенців-учасників АТО отримають компенсацію за житло цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути