четвер, 09 березня 2017 13:57

Переселенцям даватимуть кредити на житло

Переселенцям даватимуть кредити на житло

Ощадбанк розпочинає іпотечне кредитування вимушених переселенців.

Придбати житло за спеціальними умовами можуть громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

"Ми максимально скоротили початковий внесок до 10 процентів, збільшили строк кредитування до 30 років. Відсоткова ставка найменша в іпотечній продуктовій лінійці банку. Важливо також, що вона фіксована на весь строк кредитування", – зазначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадений автомобіль самостійно вносять у базу розшуку

Кредит надають до 30 років. Відсоткова ставка становить 20 процентів і є фіксованою протягом усього строку кредитування. Кредит можна отримати в розмірі до 90 процентів вартості нерухомості, що виступатиме забезпеченням. В забезпечення за кредитом можна надати як житло, що куплять на вторинному ринку, так й іншу нерухомість, яка належить поручителю (наприклад, родичам переселенця. - ред.) чи безпосередньо позичальнику. Програма передбачає можливість дострокового погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій.

Зараз ви читаєте новину «Переселенцям даватимуть кредити на житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути