четвер, 07 березня 2019 17:25

Дослідили де реєструється найбільше переселенців
3

У березні кількість зареєстрованих переселенців зменшилася на 147 тис. 590 осіб
Фото: Слово і Діло
Найбільше переселенців і досі мешкають у Донецькій області
В Україні налічується 1 млн 364 тис. 713 внутрішньо переміщених осіб

В Україні налічується 1 млн 364 тис. 713 внутрішньо переміщених осіб. Станом на березень кількість зареєстрованих переселенців зменшилася на 147 тис. 590 осіб. "Слово і Діло" відстежило динаміку змін у міграції населення з окупованих територій України, пишуть на ресурсі "Слово і Діло"

Найбільше переселенців і досі мешкають у Донецькій області – 487,5 тис. осіб. У Луганській області майже вдвічі менше – 269,7 тис. переселенців. У Києві налічується 141,2 тис. внутрішньо переміщених осіб. До західної частини України переселенці їдуть не дуже охоче: у Львівській області їх 10,5 тис. осіб, у Тернопільській, Івано-Франківській і Закарпатській областях – близько 3 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенці вимушені жити у недобудованому гуртожитку

Станом на березень кількість зареєстрованих переселенців зменшилася на 147,6 тис. осіб, найбільше це позначилося на Донеччині та столиці. Найменше внутрішньо переміщених осіб знялися з реєстрації в Чернівецькій області.

За січень держава надала переселенцям 256,3 млн грн матеріальної допомоги для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг. У січні минулого року ця сума склала 226,4 млн грн.

У фейсбуці юристи безкоштовно консультують переселенців, жителів Донецької та Луганської областей, воїнів АТО, та усіх, хто немає грошей заплатити за послуги адвоката. Для цього створили групу "Юридичні консультації".

Зараз ви читаєте новину «Дослідили де реєструється найбільше переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути