вівторок, 20 лютого 2018 11:47

Цькування переселенця-п'ятикласника: з'явилися нові подробиці

Цькування переселенця-п'ятикласника: з'явилися нові подробиці
У Дніпрі відсторинили директора школи, у якій зацькували п'ятикласника. Фото: dniprograd.org

У Дніпрі відсторонили від роботи директора школи, де стався скандал із цькуванням п'ятикласника-переселенця Сергія Іванова. У справу втрутилася поліція та міський департамент освіти. Хлопчика перевели в паралельний клас. Але конфлікт лише загострився.

За однією з версій, причиною цькувань є те, що сім'я школяра – переселенці з Донбасу. За словами матері, вчителька, підбурювала дітей проти новенького. Класна керівниця, яка зараз на лікарняному, переконує, що хотіла мирно вирішити це питання, повідомляє 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із таксиста добу знущалися, бо не виконав замовлення

"Хотіла, щоб мама прийшла на класну годину, поговорила з дітьми. Щоб вона почула, хто скаржиться на Сергія, бо він ображає багатьох", – каже класна керівниця Галина Бульга.

"Я згодна, що моя дитина – не янгол. Він може відповісти на образи образами, може вимовити якісь фрази. Але вибачте, 28 людей одна дитина апріорі образити не може", – каже мама Сергія Вікторія Іванова.

До школи із профілактичною лекцією прийшли правоохоронці. Знайшли підтвердження тому, що класна керівниця дійсно налаштовувала дітей проти Сергія.

"Керівниця класу казала, що треба писати петиції на цю дитину. Якийсь окремий випробовувальний строк, як казала керівниця, був у цієї дитини. Тобто це не зовсім традиційні методи виховання", – прокоментував речник патрульної поліції Дніпра Павло Карманов.

Історія про школяра-переселенця, якого у Дніпрі зацькували однокласники, не сходить зі шпальт медіа кілька днів. Повідомлялося, що знущання начебто довели п'ятикласника Сергія Іванова до інсульту, і зараз він у комі.

Насправді інсульт був ще 5 років тому, до війни, коли сім'я жила в Торезі. За словами мами Вікторії, син отримав важку травму голови. Відтоді Сергій під постійним наглядом неврологів. У новій школі в Дніпрі, куди сім'я втекла від війни, про проблеми зі здоров'ям знали. Але жодного значення цьому не надали. Коли виникли перші конфлікти, вчителі не поспішали допомогти, а навпаки загострювали ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Цькування переселенця-п'ятикласника: з'явилися нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути