вівторок, 23 січня 2018 17:38

Із таксиста добу знущалися, бо не виконав замовлення

Із таксиста добу знущалися, бо не виконав замовлення
В Одесі добу знущалися над ув'язненим в квартирі таксистом, бо той не виконав замовлення. Фото - прес-служба Нацполіції в Одеській області

В Одесі чоловік понад добу бив та силоміць утримував таксиста в своїй квартирі, бо той колись не виконав його замовлення.

Як розповів потерпілий поліції, правопорушник під час випадкової зустрічі запропонував йому попрацювати "тверезим водієм" для нього та його друзів та пообіцяв заплатити по 100 грн за годину. Таксист погодився. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

На пропозицію підозрюваного усі троє чоловіків піднялися в його квартиру. Після розпивання спиртного власник помешкання та його приятель захотіли поїздити по місту. Для цього вони вирішили скористатися автомобілем господаря, за кермо якого сів таксист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закривавлене авто зниклого таксиста знайшли біля кладовища

Під час цієї прогулянки власник автівки несподівано згадав колишню образу на таксиста та почав себе агресивно поводити. Причиною такої поведінки було те, що колись таксист нібито не виконав замовлення чоловіка.

Наказавши зупинити автомобіль, зловмисник почав бити потерпілого. Після цього він вимагав, щоб таксист зайшов у його квартиру. А коли той відмовився, то затягнув його силоміць. Ведеться слідство.

У Дніпрі на просп. Івана Мазепи, 14 виявили труп 23-річного чоловіка. За попередньою інформацією, перед смертю його утримували у підвалі та били. Його тіло знайшла дружина.

Зараз ви читаєте новину «Із таксиста добу знущалися, бо не виконав замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути