четвер, 08 лютого 2018 10:36

Запас міцності: Moto Z2 Force зареєстрував рекорд падінь екраном вниз без пошкоджень

Запас міцності: Moto Z2 Force зареєстрував рекорд падінь екраном вниз без пошкоджень
Рекорд смартфону Moto Z2 Force на краш-тесті зареєстрували представники Національного реєстру рекордів.

691 раз протягом трьох годин впав смартфон Moto Z2 Force з метрової висоти - і залишився з неушкодженим екраном! Рекорд зареєстрували представники Національного реєстру рекордів на публічному краш-тесті з нагоди старту продажів флагмана Motorola в Україні

У суботу, 3 лютого, в офлайн-гіпермаркеті "Розетка" на Петрівці утворилася незвична черга. Близько чотирьохсот киян прийшли, щоб випробувати на міцність екран нового Moto Z2 Force, який в цей день офіційно почав продаватися в Україні. Кожен бажаючий міг кинути смартфон екраном вниз з метрової висоти. Завершився краш-тест розіграшем Moto Z2 Force серед усіх учасників.

Так компанія Motorola довела, що фірмова технологія захисту екрана ShatterShield, яка використовується в Moto Z2 Force, - не черговий маркетинговий хід. Завдяки особливому кріпленню матриці дисплея і трьох шарів протиударного захисту 5,5-дюймовий P-OLED-екран залишається неушкодженим навіть після падіння смартфона на асфальт, бетон або іншу поверхню.

Серед відвідувачів незвичайного краш-тесту були не тільки розробники, інженери, програмісти і просто зацікавлені, але і представники Національного реєстру рекордів України. Вони і зареєстрували рекорд - 691 падіння з метрової висоти без пошкоджень екрану. Зате пошкодження отримала паркетна дошка, на яку падав Moto Z2 Force, тому представники Motorola не рекомендують повторювати експеримент вдома - це небезпечно для вашої підлоги.

Крім виняткової міцності екрана, флагман Motorola Moto Z2 Force має ряд інших переваг. Зокрема, потужний процесор Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті, привабливий корпус з авіаційного алюмінію, а також можливість використання модулів Moto Mods: модуль-камеру 360 градусів, проектор або ігрову консоль та інші. Moto Z2 Force отримав одну з кращих камер, що складається з двох 12-мегапіксельних модулів. Напередодні смартфон отримав оновлення до Android 8.0 Oreo.

Зараз ви читаєте новину «Запас міцності: Moto Z2 Force зареєстрував рекорд падінь екраном вниз без пошкоджень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути