Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 09:48

YouTube змінив дизайн і створив багато новинок

YouTube змінив дизайн і створив багато новинок
segodnya YouTube здивував змінами та новим дизайном

YouTube змінив дизайн головної сторінки у версії для настільних комп'ютерів.

YouTube наразі перебуває у процесі розгортання переробленої версії домашньої сторінки для мобільних пристроїв і настільних комп'ютерів. Новий зовнішній вигляд покликаний "допомогти знайти наступне відмінне відео для перегляду" і містить низку тонких змін, повідомляється на офіційному блозі YouTube.

У першу чергу, у YouTube збільшилися ескізи відео та додана функція попереднього перегляду в більш високій роздільній здатності. Оскільки ескізи збільшилися у розмірах, кількість рекомендованих відео в одному рядку зменшилася – замість 5 їх стало 4. Також розширили кількість символів у назві відеороликів, щоб користувачі могли отримати якомога більше інформації про контент.

Щоб знаходити ролики улюблених авторів було простіше, на головній сторінці YouTube під кожним відео відтепер показуються значки каналів. Авторам це дозволить привернути увагу глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нацраді візьмуться за контент YouTube

Змінам піддалася функція черги перегляду. Google почула прохання користувачів і впровадила можливість додавати відео в чергу, не перериваючи відтворення поточного ролика. Однак після закриття браузера чергу очистять. Щоб зберегти ролики, що сподобалися назавжди, потрібно буде додати їх до списку відтворення "Дивитися пізніше".

З'явилася корисна функція приховування рекомендацій із певних каналів. Якщо ви не хочете бачити на головній сторінці контент певного автора, натисніть на значок меню у вигляді трьох точок під роликом і виберіть "Не рекомендувати відео з цього каналу".

Вінницький таксист-переселенець Андрій Турко у власній автівці облаштував караоке.

У його плей-листі — 100 тис. пісень. Купує їх через спеціальний додаток. Ролики зі співучими пасажирами Андрій завантажує на youtube. Перед тим запитує дозволу.

Зараз ви читаєте новину «YouTube змінив дизайн і створив багато новинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути