Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2018 13:26

У Google Maps почали підтримувати українську мову

У Google Maps почали підтримувати українську мову
В Google Maps додали українську мову. Фото з відкритих джерел

Google оголосила про оновлення свого картографічного сервісу Maps - він став доступний ще на 39 мовах, серед них є й українська.

"Сьогодні більше 1 мільярда людей використовують Google Maps, щоб відкрити нові місця, знайти кращі маршрути для водіння, їзди на велосипеді і пішохідні маршрути, і зробити щось у реальному світі. Сьогодні ми робимо Google Maps ще більш корисними, додавши 39 нових мов, якими розмовляють приблизно 1,25 млрд людей по всьому світу", - пише менеджер програм Google Атсуко Ямагамі на офіційному блозі компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Instagram з'явиться кнопка для оновлення новинної стрічки

Крім української додаток вивчив наступні мови: африкаанс, албанську, амхарську, вірменську, азербайджанську, боснійську, бірманську, хорватську, чеську, датську, естонську, філіппінську, фінську, грузинську, іврит, ісландську, індонезійську, казахську, кхмерську, киргизьку, лаоську, латиську, литовську, македонську, малайську, монгольську, норвезьку, персидську, румунську, сербську, словацьку, словенську, суахілі, шведську, турецьку, узбецьку, в'єтнамську і зулу.

Google Maps - набір додатків, побудованих на основі безкоштовного картографічного сервісу і технології, що надаються компанією Google. Створено в 2005 році. Сервіс являє собою карту та супутникові знімки планети Земля. Для багатьох регіонів доступні високодеталізовані аерофотознімки. Матеріали доступні для персонального некомерційного використання. В організаціях матеріали доступні лише для внутрішнього використання і не можуть поширюватися в комерційних цілях.

Зараз ви читаєте новину «У Google Maps почали підтримувати українську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути