четвер, 12 квітня 2018 13:56

Укрпошта презентувала мобільний додаток для Android

Укрпошта презентувала мобільний додаток для Android
Ігор Смілянський і Володимир Дем'яненко презентували мобільний додаток Укрпошти. Фото Дениса Скриля

Укрпошта презентувала власний мобільний додаток, який вже працює для операційної системи Android. За два місяці буде доступна версія й для операційної системи IOS.

"Відтепер маємо всі цифрові продукти — від додатку, бот-чатів у Facebook, Telegram, Viber до особистих кабінетів на основному сайті компанії. Розумію, що мобільний додаток в ідеалі мали б презентувати років три тому. Зараз бета-версією вже користуються 3000 клієнтів, особливо активно долучились інтернет-магазини і інші юридичні особи. Додаток передбачає до 50 послуг Укрпошти, можна відстежувати відправлення, зберігати їх, отримувати push-сповіщення про зміну статусу в реальному часі, розрахувати вартість відправлень по Україні і за кордон. Калькулятор побудований таким чином, що можна порівняти вартість і термін пересилання різних видів доставки та обрати найзручніший варіант. Із унікальних послуг - це переказ коштів для рідних, які доставлять кур'єром чи листоношею, та вибір індивідуальних марок із власною фотографією чи будь-яким логотипом", - пояснив Ігор Смілянський, в. о. генерального директора Укрпошти.

В додатку реалізована функція пошуку найближчого відділення, пошук індексу і переказ коштів між картками чи у відділення Укрпошти.

"Після надання дозволу від Верховної Ради на надання фінансових послуг розширимо функціонал, щоб обслуговувати комунальні послуги і використовувати депозити. Зіткнулись із тим, що відділення Укрпошти для багатьох населених пунктів - єдиний острівець цивілізації, тому будемо розвивати кількість послуг. До кінця червня заплановано підключити до всесвітньої мережі 2500 відділень. Виявилось, що маємо проблеми не тільки із кадрами, яких можемо навчити в спеціалізованих центрах, а й із можливістю інтернет-доступу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта презентувала новий бренд і логотип.

"Світ змінюється щохвилини, змінюються потреби і запити клієнтів щодо швидкості доступу до онлайн-послуг. Виявилось, що потреба в додатку настільки велика, що перевищила наші прогнози втричі. Маємо час, щоб під час користування бета-версією додатку, виявити проблеми і їх ліквідувати. В ІОS-версії будемо додавати функціонал і втілимо побажання клієнтів", - повідомив Володимир Дем'яненко, керівник компанії D2, яка підтримала Укрпошту в розробці додатку.

30 березня у Львові на площі Ринок регіональна філія ПАТ "Укрпошта" презентувала нові автомобілі Укрпошти. Вони вже курсують вулицями міста, доставляють пошту та здійснюють кур'єрську доставку. Загалом на площі виставили 10 машин марок Citroen Berlingo, Citroen Jumper, Iveco Daily, Mercedes Sprinter Atego. Усі вони брендовані у білий та жовтий корпоративні кольори Укрпошти та з логотипами підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта презентувала мобільний додаток для Android». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути