Ексклюзиви
середа, 08 травня 2019 11:39

Українська компанія б'є рекорди на Kickstarter

Українська компанія б'є рекорди на Kickstarter
Українській компанії EnjoyTheWood вдалося зібрати на Kickstarter необхідну для запуску проекту суму. Фото: Kickstarter.

Українській компанії EnjoyTheWood вдалося зібрати на Kickstarter необхідну для запуску проекту суму.

$5 тис. зібрали лише за 6 год. А вже за 5 днів у компанію вклалися понад 600 осіб на суму понад $170 тис. До закінчення зборів у компанії є ще більше місяця, передає Сегодня.

Для компанії EnjoyTheWood це вже третій проект на Kickstarter. На першу версію дерев'яних карт світу компанія зібрала понад $100 тис. при необхідних $15 тис. А на проект із дерев'яними картами міст світу - більше $50 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міняю 2 мішки цибулі на BMW: як українці жартують про шалені ціни на овочі

У цій версії карти мають 3 шари з різними кольорами для різних країн. 3D-карта світу з дерева буде доступна у різних комплектаціях і 3 розмірах: M - 60 на 100 см, L - 90 на 150 см і XL - 120 на 200 см.

Компанія також планує створити додаток, який за допомогою доповненої реальності зможе вибрати місце розташування карти на вашій стіні. Вартість 3D-карти світу з дерева на Kickstarter варіюється від $119 до 356.

EnjoyTheWood заснувала 2014-го сімейна пара Ігор і Марина Фостенки. Вони створювали з дерева різні аксесуари і декор. 2018-го компанія отримала патент на карту світу з дерева і запустила перший проект на Kickstarter.

16-річний львівський школяр винайшов пристрій для людей із порушеннями зору. Хлопець власноруч зробив прилад, який розрізняє 70 кольорів. Завдяки цьому люди з порушеннями зору зможуть визначити, чи увімкнене світло у кімнаті, а також знатимуть, якщо попереду є перешкоди.

Зараз ви читаєте новину «Українська компанія б'є рекорди на Kickstarter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути