Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2016 12:44

ТОП-5 мобільних додатків для вивчення англійської мови
5

Сучасні технології дають можливість навчатись, перебуваючи у будь-якому куточку світу і не витрачати на це коштів. Gazeta.ua пропонує переглянути найкращі мобільні додатки, за допомогою яких ви можете вивчати іноземну мову.

1. Linguа Leo

 

Одна з найбільш ефективних безкоштовних програм для вивчення англійської. Додаток Linguа Leo пропонує чотири види тренувань: аудіювання, конструктор слів, слово-переклад/ переклад-слово. Конструктор є одиним із найбільш захоплюючих способів — знаючи переклад слова, потрібно зібрати його з літер. Аудіювання — складне, але ефективне завдання — на слух сприймати слова та записувати їх без підказок. Слово-переклад і навпаки — необхідно обрати відповідний переклад до слова із запропонованих.

Linguа Leo працює на базі IOS і Android.

2. LEXI24

 

Цей додаток буде корисним не лише для тих, хто лише починає вивчати мову, а й для тих, хто прагне розширити словниковий запас. Перевірений метод добитися хорошого результату — залучити візуальну пам'ять, завчивши слова по картинках. Програма "Візуальний словник" практикує як раз такий метод. За допомагою неї можна вивчити понад 120 тис. слів і словосполучень на 7 мовах. Лексику розподілено на 14 тем — "Домашнє господарство", "Спорт", "Суспільство", "Наука", "Офіс", "Одяг", "Харчування", "Транспорт". На багатьох ілюстраціях позначені їхні частини.

Додаток LEXI24 працює на базі IOS і Android.

3. English Listening

 

Щоб поліпшити знання англійської мови, досить ефективним є аудіювання. Додаток English Listening пропонує вивчати англійську за допомогою простих англійських розмов із BBC. Вивчення англійської мови у додатку ділиться на 3 програми — 6 хвилин англійської, англійська на роботі, в англійська мова, якою ми говоримо.

Додаток English Listening працює на базі Android.

4. English Grammar Test

 

English Grammar Test від 7Lynx — це зручний додаток для перевірки знань англійської мови з мінімалістичним дизайном і простим інтерфейсом.
У додатку представлені 60 тестів по 20 завдань. Кожне питання присвячено одній граматичній темі. Таким чином, пройшовши один тест, ви зможете перевірити свої знання відразу в 26 розділах англійської граматики.

Додаток English Grammar Test працює на базі IOS і Android.

5. Learning English With The New York Times

 

Додаток, допомагає вивчити англійську за матеріалами провідних англомовних газет, в тому числі і за матеріалами The New York Times. Включає 12 поурочних планів, словник flashcards до кожного уроку, статті для читання та матеріали для аудіювання. Додаток зацікавить тих, хто володіє англійською на рівні вище середнього.

Додаток Learning English With The New York Times працює на базі IOS.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 мобільних додатків для вивчення англійської мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути