середа, 04 березня 2020 18:15

Швидкий, лютий деструктивний - українцям представили вбивцю топових смартфонів

Швидкий, лютий деструктивний - українцям представили вбивцю топових смартфонів
Фото: rg.ru

4 березня в Україні презентували смартфони китайського бренду Realme. Це суббренд виробника електроніки Oppo.

На сьогодні смартфони представлені у 27 країнах, вже відкрили понад 65 тисяч магазинів, повідомили під час презентації Realme у мережі з продажу електроніки "Цитрус".

Перші смартфони бренду почали продавати 2018 року в Індії. Зараз цей бренд увійшов у ТОП-4 найпродаваніших у Індії, Індонезії, Єгипті та Іспанії.

"У червні 2019 року журнал Forbs назвав наші смартфони швидкими, лютими і деструктивними. Швидкі – бо ми даємо найліпші технічні рішення дуже швидко. Люті – бо розуміємо наших користувачів і даємо їм те, що потрібно. Деструктивні – бо даємо прекрасний дизайн, характеристики у нашому сегменті ринку. І цього всього ми досягли за якихось 20 місяців", - розповів маркетинг-директор бренду Джинн Сюй.

За його словами, смартфони Realme - приклад того, як за невеликі гроші можна отримати високу якість. Так, нові моделі, які продаватимуть в Україні, отримали 4000-амперну батарею, яку можна повністю зарядити за 35 хвилин. Вона дозволяє 6 годин грати на телефоні без перерви, 12 годин розмовляти, або 30 годин працювати у змішаному режимі. Працює смартфон на процессорі Snapdragon. У бюджетних моделях це Snapdragon 712, а у флагмані X2 Pro - Snapdragon 855 Plus. Це дозволяє останньому відтворювати всі доступні зараз ігри для смартфонів – без помилок і перенагрівів.

Також смартфони Realme перші, у яких з'явилася 64 Мп камера. У бюджетному сегменті у смартфонах встановлено по дві основні камери, у більш дорожчих варіантах – три.

Смартфони Realme продаватимуть у "Цитрусі", "Жуці", на "Розетці" та у "Фокстроті". Ціна - від 4 до 11 тисячі гривень. Окрім смартфонів, з'являться навушники, павербанки, фінтес-трекери цього бренду. А найближчим часом очікують вихід смарт-телевізора від Realme.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple може віддати власникам iPhone $500 млн

За даними аналітичної компанії Canalys, саме бюджетний Xiaomi Redmi Note 8 став найпопулярнішим смартфоном на базі Android в кінці 2019 року. Так, гаджет зайняв перше місце в четвертому кварталі з глобальних продажів. Які переваги виділяють саме цю модель серед конкурентів і чому її варто купити - читайте в матеріалі.

Зараз ви читаєте новину «Швидкий, лютий деструктивний - українцям представили вбивцю топових смартфонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути