Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 17:07

Створили труси безпеки з аварійною сиреною

У Німеччині створили "труси безпеки" - Safe Shorts. Це спеціальна білизна з потрійною захисною системою від зґвалтування.

"Труси безпеки" оснащені аварійним сиреною, потужністю 130 децибел, м'яким протектором і шнурками підвищеної міцності. Зроблені з тканини, яка стійка до розривів і розрізів.

Аварійний сигнал прозвучить, якщо смикнути за цю білизну. Жінка може активувати сигнал вручну, потягнувши за шнурки. Звук сирени повинен налякати нападника, стверджує розробник.

Створила таку білизну підприємниця з міста Оберхаузен Сандра Зеліц після того, як її саму ледь не зґвалтувати у парку, намагаючись стягнути з жінки штани. Підприємниця вирішила, що подібний винахід захистить багатьох дівчат і позбавить їх страхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили чохол для поцілунків

В коллекції розробили дві моделі - спортивні шорти і труси із заниженою талією.

 

Білизна користується великим попитом у Німеччині. Першу партію вже розкупили.

"Попит величезний. Наступна партія зараз якраз в процесі виробництва, а термін поставки становить шість тижнів", - говорить Зеліц. Коштують такі "труси безпеки" 149 євро, передає puls-planeta.

У США створили жіночі труси, які повинні захистити жінок від зґвалтування. Вони зроблені з еластичного матеріалу, який неможливо порізати або порвати. Крім того, мають вшитий "пояс вірності", оснащений кодовими замками на поясі і обох ногах. Таким чином, жінка може затягнути "пояс вірності" і встановити код, який відомий тільки їй.
Зараз ви читаєте новину «Створили труси безпеки з аварійною сиреною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути