четвер, 12 січня 2017 15:47

Створили інноваційну піжаму для відновлення сил

Створили інноваційну піжаму для відновлення сил

Американська компанія Under Armour, яка виробляє одяг для спортсменів, створила високотехнологічну піжаму - Athlete Recovery Sleepwear.

Її презентували на міжнародній виставці електроніки CES. Вона виглядає як звичайна піжама, але має цілющі властивості - допомагає спортсменам під час сну відновити свої сили.

Білизна покращить загальний стан спортсменів після виснажливих тренувань. Сон в такій піжамі скорочує час відновлення організму, і прокинувшись вранці, спортсмени відчуватимуть себе свіжими і повними сил, запевняють розробники.

Особливою Sleepwear робить інноваційний матеріал на внутрішній стороні піжамі - тканина з біокерамічними частинками. У медицині її використовують для відновлення пошкоджених тканин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили труси безпеки з аварійною сиреною

Ці часточки поглинають інфрачервоні хвилі, які випромінює тіло, і відображує назад, допомагаючи організму швидше відновитися, і сприяє поліпшенню сну, передає cio.com.

"Це сприяє кращому припливу крові, і токсини, такі, як молочна кислота та інші, вимиваються з вашого тіла швидше, тому знижується запалення м'язів. Це додаткова вигода і має велике значення для спортсменів", - наголошує старший віце-президент Armour Гленн Сілберт.

Комплект піжами з шортами і футболкою коштуватиме $80, а з довгим рукавом - $ 100.

У Німеччині створили спеціальну білизну з потрійною захисною системою від зґвалтування. "Труси безпеки" називаються Safe Shorts, коштують 149 євро.
Зараз ви читаєте новину «Створили інноваційну піжаму для відновлення сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути