вівторок, 03 січня 2017 12:26

Створили перший "розумний" кондиціонер

Південнокорейська компанія анонсувала "розумний" кондиціонер - Samsung AR9500M. Це перший у світі безвітряний настінний кондиціонер, стверджує розробник. Його покажуть на початку січня в Лас-Вегасі на виставці CES 2017.

Ним можна управляти за допомогою смартфона. Він здатен знижувати ризик застуди через переохолодження організму.

Samsung AR9500M оснащений вбудованим Wi-Fi - це дозволяє керувати ним дистанційно. Наприклад, його можна буде вмикати і вимикати, знаходячись за межами дому. Окрім того, він має спеціальну технологію охолодження - Wind-Free. Завдяки ній споживає на 72% і 55% менше електроенергії (у швидкому і нормальному режимі роботи) і не створює дискомфорт прямими потоками холодного повітря - коли кондиціонер досягає заданої температури, переходить в м'який режим роботи, при якому швидкість потоку повітря не перевищує 0,15 м / с, інформує gogetnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращі ґаджети 2016 року

Мобільний додаток Samsung Smart Home допоможе контролювати температуру, змінювати налаштування пристрою і інформуватиме власника про стан, енергоспоживання та неполадки кондиціонера.

Автор: http://ilenta.com/
 
Корейська компанія повідомила, що збирається випустити разом з флагманом Galaxy S8 нові бездротові навушники-вставки, за прикладом AirPods до iPhone 7.
Зараз ви читаєте новину «Створили перший "розумний" кондиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути