Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 10:06

Що подарувати на Новий рік - ґаджети до 500 грн
7

Фітнес-браслет

 
Ґаджет можна сміливо дарувати не тільки любителям спорту. За його допомогою можна вимірювати подолану відстань, контролювати кількість спалених калорій, пульс і задавати браслету періодичність фаз вашого сну. Деякі фітнес-браслети також мають будильники. Пристрій допоможе власникові стежити за своїм здоров'ям і взяти рух життя під контроль.

Ціна фітнес-браслетів від 300 грн.

Універсальний мобільний акумулятор
 
Пристрій стане додатковим джерелом заряду для вашого смартфона або планшета. Він легко допоможе вирішити проблему відсутності джерела живлення. Такі акумулятори мають компактні розміри та маленьку вагу. Якість пристрою прямо залежить від його ціни.

Найдешевший ґаджет можна купити за 150 грн.

Акустичні системи
 
Пристрій чудово підійде любителям музики на дачі, пікніку чи навіть у ванні. Він не займає багато місця і легко поміщається в сумку. За рахунок вбудованого акумулятора міні-акустика не вимагає окремого джерела живлення і в середньому може працювати більш як 10 год. в автономному режимі. Підключати ґаджет можна до будь-якого пристрою з підтримкою Bluetooth в межах 10 м.

Вартість акустичних систем стартує від 400 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати на Новий рік автомобілісту - 8 потрібних ґаджетів

Бездротові навушники
 
Гарнітура, яку комфортно носити і приємно слухати. Вона відмінно підійде любителям активного способу життя, водіям і тим, хто часто буває у громадському транспорті. У режимі розмови пристрій може працювати до 6 год., а при відтворенні музики - 4 год. У режимі очікування гарнітура здатна зберігати заряд протягом 150 год.

Ціна таких навушників від 350 грн.

Окуляри віртуальної реальності
 
Цей ґаджет - справжній крок у нову реальність. Достатньо завантажити і встановити на телефон один з додатків з Google Play або Apple Store. Окуляри забезпечують новий, захопливий рівень перегляду фільмів і відео в YouTube у форматі 3D. За допомогою пристрою віртуальні ігри стануть реальністю. Інноваційні окуляри віртуальної реальності створюють ефект присутності, а тому занурюють вас у справжній об'ємний світ.

Вартість окулярів від 200 до 3 тис. грн.

Масажер
 
Пристрій ідеально підійде для тих, хто прагне розслабитися після напруженого робочого дня. Цей пристрій, застосовуючи інфрачервону теплову терапію, масажує кожну точку тіла і стимулює венозний кровообіг. Крім того, пристрій розслабляє і знімає напругу в м'язах. Заспокоєння та задоволення від такої процедури не забариться.

Ціна від 450 грн.

Електричне простирадло
 

Це безпечна у застосуванні електрогрілка-простирадло. Пристрій застосовують для обігріву всього тіла в холодну пору року або за потреби. Він забезпечує хороше самопочуття, полегшує біль та покращує сон. Таке простирадло стане дієвим терапевтичним засобом, яке легко застосувати в домашніх умовах.

Вартість від 380 грн.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати на Новий рік - ґаджети до 500 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути