середа, 30 серпня 2017 07:25

"Розумні" окуляри Google Glass тепер використовують і для створення тракторів

Пристрої доповненої реальності стали застосовувати і в аграрній сфері. Однією з перших, хто почав практикувати застосування окулярів Google Glass була фірма AGCO. У місті Джексон (штат Міннесота, США), де випускають сільськогосподарську техніку брендів Challenger і Massey Ferguson, працівники активно користуються цими пристроями.

Як повідомили у самій компанії, впровадження технології доповненої реальності на 30% скоротило час перевірки якості збірки, на 25% пришвидшило виробництво дрібносерійних складних машин і на 300% прискорило навчання співробітників (скоротилося від 10 до 3 днів), пише agropravda.com

Автор: Відкриті пошукові системи
  Google Glass
Google Glass

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики зафіксували перший випадок залежності від Google Glass

Цей пристрій підвищує ефективність за рахунок того, що звільняє руки робітників. Завдяки окулярам працівники відмовилися від великогабаритних і дорогих планшетних комп'ютерів для перевірки тракторів, зібраних за індивідуальними замовленнями. Також Google Glass дозволяють просканувати серійний номер машини, швидко знайти і переглянути інструкцію, фотографії або відеоурок. Також за допомогою них можна залишити голосові замітки-нагадування для наступної зміни робітників.

Автор: agropravde.com
  Цей пристрій підвищує ефективність за рахунок того, що звільняє руки робітників
Цей пристрій підвищує ефективність за рахунок того, що звільняє руки робітників

У компанії планують впровадити у виробництво окуляри ще на шести заводах корпорації. Через активну підтримку цієї технології компанія отримала статус партнера Glass від одного з підрозділів компанії Alphabet.

На полиці у крамницях повернуться окуляри доповненої реальності Google Glass Enterprise Edition, випуск яких припинили у січні 2015 року. Компанія Alphabet X, яка входить у холдинг Alphabet, раніше відомий як Google, представила їхню оновлену версію. Ці окуляри передають зображення на сітківку ока. Пристрій дозволяє задіювати голосовий пошук і бачити його результати. Також можна знімати відео і робити фотографії, користуватися соціальними мережами. Нові Google Glass розраховані на корпоративних клієнтів і співробітників підприємств, яким зручно отримувати інформацію, не задіюючи при цьому руки. Вони розраховані на людей, які працюють руками. Наприклад, пристрій дозволяє їм швидко звертатися до довідників і інструкцій або отримувати відомості про маршрут.

Зараз ви читаєте новину «"Розумні" окуляри Google Glass тепер використовують і для створення тракторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути