четвер, 23 липня 2015 14:28

Оновлені Google glass будуть виглядати як звичайні окуляри
2

Наступне покоління "розумних" окулярів компанії Google Enterprise Edition зовні будуть схожі на звичайні окуляри, призначені для використання на робочому місці. Про це стало відомо з digital-видань.

Як пише Mashable, оновлені окуляри також будуть водовідштовхувальними, а їх конструкція стане більш міцною, що дозволить використовувати Google Glass під час занять спортом. У порівнянні з попереднім Explorer Edition у новій версії гаджета "буде менше кнопок і портів". Крім того, Enterprise Edition зможуть складатися, як звичайні окуляри. У новій версії передбачається використання більш потужного процесора Intel Atom і ємного акумулятора.

Між тим експерти вважають, що новинка Google є просто модифікацією попередньої версії "розумних" окулярів і не має відношення до очікуваного виходу на ринок Google Glass 2.0. Саме Google Glass 2.0, як очікується, будуть орієнтовані на широке коло споживачів як за ціною, так і за технічними можливостями. Зокрема, передбачається, що у них буде використана технологія Finger framing. З її допомогою можна буде робити фотографії, використовуючи рамку з великих і вказівних пальців рук. Остаточна ясність з новими версіями Google Glass, за даними digital-видань, настане в кінці поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Оновлені Google glass будуть виглядати як звичайні окуляри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути