вівторок, 19 вересня 2017 10:20

Повідомили, де на Землі не користуються інтернетом

Повідомили, де на Землі не користуються інтернетом
52% населення Землі не має доступу до інтернету.Фото: konteh.

52% населення Землі не має доступу до інтернету. За минулі 7 років кількість людей з підключенням до світової мережі зросла на 1,5 млрд осіб.

Такі цифри наведені у доповіді ООН The State оf Broadband 2017: Broadband Catalyzing Sustainable Development. Її організація підготувала спільно з Міжнародним союзом електрозв'язку (ITU) та ЮНЕСКО, пише sostav.ua.

Найбільше користувачів інтернету в Китаї. У цій країні майже 700 млн осіб мають доступ до мережі. Далі йде Індія - 355 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився вірус, який зламує смартфони за 10 секунд

62% людей, які не користуються інтернетом, проживають в Азії та на островах у Тихому океані. В Африці 18% осіб не мають доступу до всесвітньої мережі.

Найшвидший інтернет у Південній Кореї - 28,6 Мб/с. Середня швидкість у світі становить 7,2 Мб/с, йдеться у доповіді аналітиків.

Смартфони з підтримкою 5G з'являться на ринку 2019 року. Це зможуть зробити деякі оператори у США, Японії і Південної Кореї. Компанія Qualcomm вже зараз тестує мережі 5G.У лютому 2017-го стало відомо про спільну роботу компанії з Ericsson і Telstra над мережами нового покоління 5G new radio і тестуванні технології в другій половині 2017 року - на початку 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, де на Землі не користуються інтернетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути