пʼятниця, 21 вересня 2018 17:18

Показали найпотужніший PowerBank
5

Фото: ixbt.com

Компанія Hyper представила портативний акумулятор із USB Type-C.

Пристрій назвали HyperJuice. Це перший пристрій із підтримкою стандарту Power Delivery 3.0 та сумарною потужністю 130 Вт, пише 24 канал.

HyperJuice оснастили елементами LG Chemical. Їхня ємність - 27 тис. мА/год. Акумулятор можна зарядити з нуля до 100% лише за 1 год. Якщо блок на 60 Вт, знадобиться 1,7 год.

PowerBank має 3 порти: USB Type-C з потужністю 60 Вт на віддачу, USB Type-C з потужністю 100 Вт на прийом і віддачу і повнорозмірним USB 3.0 з 18 Вт на віддачу. Одночасно ґаджет може заряджати 3 пристрої. Потужності також вистачить для того, щоб зарядити ноутбук. Аксесуар підтримує наскрізну зарядку.

Гроші на HyperJuice збирають на краудфандинговому майданчику Kickstarter. За 3 дні творці заробили $350 тис. Це на 350% більше потрібної суми.

Пристрій коштуватиме близько 4 тис. грн.

iPhone можна зарядити за секунду. Вчені з Університету Аделаїди розробили для смартфона інноваційну батарею. Швидкість зарядки квантових батарей безпосередньо залежить від кількості блоків, з яких вони складаються.

Зараз ви читаєте новину «Показали найпотужніший PowerBank». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути