середа, 29 листопада 2017 13:15

Photoshop сам виділятиме об'єкти на фото

Photoshop сам виділятиме об'єкти на фото
За допомогою нової функції – Select Subject інструмент самостійно виділятиме всі об'єкти на фотографіях від їх фону. Фото: відкриті пошукові мережі

Розробили інструмент, який автоматично виділяє у Photoshop потрібні користувачу об'єкти на фото. У Adobe Photoshop скоро скасують інструмент - "чарівна паличка".

В більшості випадків користувачі графічних редакторів використовують для виділення певних об'єктів інструмент "чарівна паличка" – Magic Wand. Ця функція автоматично відокремлює області в залежності від переходу кольору. "Паличка" не завжди діє точно, бо іноді кольори різних предметів можуть бути схожими. Тому іноді користувач повинен самостійно обводити контур потрібної області, щоб точніше вирізати необхідний об'єкт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поляк намагався в'їхати в Росію по візі, намальованій у Photoshop

В Adobe вирішили цю проблему. За допомогою нової функції – Select Subject інструмент самостійно виділятиме всі об'єкти на фотографіях від їх фону. Нова функція працює на базі Adobe Sensei – додатка Creative Cloud, яке використовує для обробки графічного і текстового контенту методи машинного навчання, повідомляє news.platfor.ma.

Зараз працюють над вдосконаленням опції. Поки що не відомо, коли новий інструмент буде доступним усім користувачам.

Новий концепт, призначений для професійних художників, дозволить забути про Photoshop; за допомогою цього мобільного пристрою малювати можна безпосередньо пальцями, а передача даних на комп'ютер здійснюється елементарно. Звучить багатообіцяюче.

Концепт пристрою отримав назву Palette-DigitalArtist. Малювання мишею на простому комп'ютерному моніторі не може забезпечити художникові ефекту роботи над справжнім шедевром - для цього необхідний справжній фізичний контакт, який забезпечується за допомогою сенсорного дисплея. Інтерфейс дозволяє проводити вибір відповідного пера і кольору.

Зараз ви читаєте новину «Photoshop сам виділятиме об'єкти на фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути