Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 17:35

Новий смартфон від Meizu: показали перші фото

У мережі з'явилися фотографії нового Meizu M1712Q. Інсайдери повідомляють, що у компанії працюють над смартфоном, який буде значно відрізнятися від попередніх представників моделі. Так, у нового смартфона не буде фірмової фізичної кнопки mBack.

Автор: slashleaks.com
  Показали новий Meizu
Показали новий Meizu

На фотографіях, які опублікували в мережі, помітно, що рамки у пристрої дуже тонкі, співвідношення сторін приблизно 18:9, пише nv.ua.

Повідомляють також, що прототип функціонує під управлінням операційної системи Android 7.0 Nougat. Телефон позбавили також фізичних кнопок навігації. У нижній частині екрана помітно сенсорну білу кнопку. Ймовірно, що вона буде функціонувати як домашня кнопка mBack.

Автор: slashleaks.com
  Новий Meizu ймовірно презентують у 2018 році
Новий Meizu ймовірно презентують у 2018 році

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Meizu випустить унікальний смартфон

Ще одна особливість нового Meizu - відсутність сканера відбитків на фронтальній панелі. На тильній стороні цей модуль також відсутній. Можливо, розробники розмістили цей датчик на одній з бічних граней.

Зазначають, що смартфон ймовірно презентують у 2018 році.

Китайська компанія Meizu офіційно презентувала новий ґаджет - бюджетний смартфон Meizu M6. Суттєвих змін у характеристиках смартфону немає. Від попередника Meizu M5 відрізняється зовнішнім виглядом

Смартфон пластиковий. Має металеве напилення. У ньому змінили форму роздільників під антени. Логотип нанесли не фарбою, а видавили у корпусі. У Meizu M6 виробники зберегли сканер відбитку пальців. Зчитування дактилоскопічного малюнка займає 0,2 с.

Зараз ви читаєте новину «Новий смартфон від Meizu: показали перші фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути