пʼятниця, 26 січня 2018 12:04

Перший у світі голографічний смартфон можна придбати влітку

Перший у світі голографічний смартфон можна придбати влітку
Голографічний смартфон продаватимуть влітку. Фото engadget

Творці смартфону Hydrogen з революційним голографічним екраном розповіли про перші серійні моделі та пообіцяли пустити продукт у продаж вже влітку цього року.

Розробила Hydrogen One компанія RED, яка виробляє професійні кінокамери вартістю в десятки тисяч доларів. Творці наголошують, що це не просто демонстрація нової технології або піар-хід. На їхню думку, новинка повністю змінить підхід до споживання 3D-контента.

Дисплей з діагоналлю 5,7 дюймів в 2D-режимі має роздільну здатність 2560×1440, кольори - яскраві та насичені, повідомляє Engadget.

"Екран злегка темніє, і зовні з'являється зображення краще, ніж в 3D ... Окуляри не потрібні. Неможливо про це розповісти, вам просто доведеться це побачити. Поки всі, хто бачив, втрачають дихання, лаються або просто посміхаються. Треба було записати це на камеру, такі емоції безцінні", - описав революційний голографічний 4V-режим Джим Джаннард, засновник компанії.

Доповнити зображення повинна революційна технологія звуку. Відео в стандарті 4V смартфон зможе знімати і показувати самостійно.

Усередині телефону, витриманого в індустріальному дизайні, процесор Qualcomm Snapdragon 835x, два слота для SIM-карт, стандартний роз'єм для навушників і акумулятор потужністю 4500 mAh.

Важить смартфон трохи більше, ніж звичайні з тією ж діагоналлю дисплея, і, крім того, він трохи товщий.

Рядовим користувачам Hydrogen One вдасться потримати в руках влітку. Джаннард пояснює, що цей час потрібен для сертифікації смартфона різними операторами.

Передзамовлення можна зробити вже зараз, але оплатити треба повну суму: $1195 з алюмінієвим корпусом, $1595 - з титановим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфон матиме революційну камеру

Китайський бренд Vivo презентував смартфон із вбудованим у дисплей сканером відбитків пальців. Vivo X20 Plus UD - перший у світі смартфон з такою функцією.

Зараз ви читаєте новину «Перший у світі голографічний смартфон можна придбати влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути