понеділок, 26 лютого 2018 12:02

Новий флагман Xperia XZ2 та Xperia XZ2 Compact представили офіційно
6

Компанія Sony Mobile Communications представила на виставці MWC 2018 потужний флагманський смартфон Sony Xperia XZ2 і його компактну варіацію Xperia XZ2 Compact.

Обидва смартфони отримали безрамковий дизайн зі сканером відбитків пальців на задній панелі. Корпус включає алюмінієву рамку і скляні панелі Gorilla Glass 5.

Модель Sony Xperia XZ2 оснащена 5,7-дюймовим IPS-дисплеєм із роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 18:9, основною камерою з сенсором Sony IMX400 на 19 МП та фронтальною камерою на 5МП. Камера Motion Eye здатна записувати відео в форматі 4K HDR, а також знімати в режимі сповільненої зйомки зі швидкістю 960 кадрів в секунду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфон Xiaomi Mi 7 отримає фірмову систему Face ID

Новий дизайн Xperia XZ2 виробник називає Ambient Flow.
Фото: 3dnews
Новий дизайн Xperia XZ2 виробник називає Ambient Flow.
Новий дизайн Xperia XZ2 виробник називає Ambient Flow.
Новий дизайн Xperia XZ2 виробник називає Ambient Flow.
Новий дизайн Xperia XZ2 виробник називає Ambient Flow.

Акумулятор має ємність 3180 мАг з можливістю швидкої зарядки і бездротової зарядки стандарту QI. Смартфон працює під операційною системою Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XZ2 Compact відрізняється задньою панеллю з полікарбонату, діагоналлю дисплея 5 дюймів, акумулятором на 2870 мАг без вбудованої бездротової зарядки, LTE Cat.15.

Окремо виробник відзначає додаток 3D Creator. З його допомогою можна створювати 3D-моделі об'єктів або осіб друзів із основної камери, а також 3D-селфі за допомогою фронтальної.

Обидва смартфона доступні в чотирьох варіантах забарвлення - сріблястому, чорному, зеленому і рожевому. Продажі Sony Xperia XZ2 і Xperia XZ2 Compact почнуться в березні. Офіційні ціни не оголосили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися перші зображення смартфону Huawei Honor 7C

Китайська компанія Huawei представила преміальний ноутбук MateBook X Pro. Ноутбук оснащений сенсорним 13,9-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3K і тонкими рамками.

Зараз ви читаєте новину «Новий флагман Xperia XZ2 та Xperia XZ2 Compact представили офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути