Ексклюзиви
середа, 16 січня 2019 15:23

Не справлялись із обов'язками: з готелю звільнили половину роботизованих працівників

Не справлялись із обов'язками: з готелю звільнили половину роботизованих працівників
Японський готель звільнив половину своїх роботів, бо вони не справлялись із обов'язками. Фото:The Verge .

Японський готель Henn-na Strange звільнив половину роботів через те, що вони не справлялись зі своїми обов'язками. Своїх місць позбулися роботи-ляльки, роботи-динозаври і головний консьєрж.

Загалом, у готелі працювало 243 роботи, передає Новое Время.

Спочатку керівництво готелю вивело з експлуатації роботів-помічників Churi. Вони були встановлені в кожному номері. Пристрої, схожі на ляльок, не змогли відповісти навіть на прості запитання клієнтів. Churi повинен допомогти зменшити нестачу персоналу в готелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий адронний колайдер побудують за $25 млрд

Потім "звільнили" двох роботів-велоцирапторів. Вони зустрічали гостей на стійці реєстрації. Їх обов'язком було копіювати паспорти гостей. Скоротили й роботів-посильних, які губили багаж гостей, та здатні були обслуговувати лише 24 номери зі 100.

Головний робот-консьєрж готелю також не знав, як відповісти на питання про розклад рейсів і прилеглі туристичні локації. Зараз його замінила людина. Багато з роботів що "вийшли на пенсію", працювали вже кілька років, що робило їх застарілими. Керівництво готелю вирішив, що їх простіше звільнити, чим замінити, пославшись на високу вартість.

Врешті-решт, велика частина роботи в готелі залишалася людям. Особливо коли йшлось про те, щоб розмовляти із гостями та відповідати на складні питання.

Раніше повідомили, що військово-морські сили України отримають нові ракетні катери для українського флоту "Лань-ЛК" у 2021 році.

Зараз ви читаєте новину «Не справлялись із обов'язками: з готелю звільнили половину роботизованих працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути