Ексклюзиви
вівторок, 12 листопада 2013 10:03

На рекордне весілля у Шрі-Ланці запросили 126 дружок
6

Фото: Фото: pixanews.com

Весілля пари Нісансала ( Nisansala ) і Налін ( Nalin ) зі Шрі -Ланки потрапила до Книги рекордів Гіннеса. На їх весіллі було 126 подружок нареченої!

Як повідомляє The Daily Mail, пара не потребувала допомоги популярного шоу на BBC " Не кажіть нареченій " (це ТВ шоу допомагає організувати весільне торжество будь-яких масштабів ), щоб організувати святкування. Оскільки у Нісансали є зведена сестра Чампі Сірівардана ( Champi Siriwardana ), якій в голову прийшла ідея побити світовий рекорд. Дівчина взяла на себе організацію всього торжества.

На весіллі почесним гостем була навіть сама перша леді Шрі -Ланки Шіранті Раджапакса ( Shiranthi Rajapaksa ). Весілля розгорталася в садах Авендра в Негомбро, в 30 км від Коломбо, на очах у сотні родичів і друзів. Присутні на весільній вечірці - наречений, наречена, 126 подружок нареченої, 25 друзів чоловіка та 23 дівчини - носійки букетів - були однаково одягнені в багато вишиті національні костюми відтінків фіолетового і золотого. Таким чином, це весілля побила попередній світовий рекорд в 96 подружок нареченої (весілля проходило у Бангкоку, Таїланд).

Зараз ви читаєте новину «На рекордне весілля у Шрі-Ланці запросили 126 дружок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути