пʼятниця, 22 грудня 2017 10:01

На Apple подали в суд за повільні iPhone

На Apple подали в суд за повільні iPhone
На Apple подають у суд через нові оновлення для смартфонів. Фото: independent.co.uk

Apple навмисно знижує швидкість роботи процесорів на смартфонах iPhone 6, iPhone 6s і iPhone SE. Користувачі вважають такі дії незаконними і подали на компанію в суд.

Житель Лос-Анджелеса Штефан Богданович має iPhone 7. Чоловік вважає, що Apple мала б запитати у своїх користувачів, чи потрібні їм такі оновлення. Про це пише kp.ua.

На думку Богдановича, компанія використовує цю функцію, щоб якомога більше користувачів оновлювали смартфони щороку. Він вимагає припинити уповільнення роботи пристроїв і грошової компенсації за це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики розчаровані низькими продажами iPhone

Іншу заяву на Apple подали 5 жителів американських штатів Іллінойс, Огайо, Індіани і Північної Кароліни. Позивачі заявили, що Apple порушує закони про захист прав споживачів. Ця заява групова. Тому до неї можуть приєднатися інші клієнти компанії.

У власників iPhone 6s без причини почали вимикатися смартфони. Проблему вирішили шляхом випуску оновленої прошивки. Ймовірно, саме у цей період компанія запровадила динамічні зміни тактової частоти процесора в залежності від напруги акумулятора. У компанії заявили, що так намагаються знизити піки енергоспоживання.

Зараз ви читаєте новину «На Apple подали в суд за повільні iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути