вівторок, 05 лютого 2019 09:56

Мобільний меседжер отримав масштабні оновлення

  Вайбер змінив інтерфейс. Фото: 24tv
Вайбер змінив інтерфейс. Фото: 24tv

Месенджер Viber отримав масштабне оновлення до версії 10. Одним із головних нововведень став повністю оновлений інтерфейс. Також розробники підвищили швидкість надсилання повідомлення в два рази та покращили захист особистої інформації.

Оновлений інтерфейс Viber спрощує орієнтацію в додатку. Всі особисті та групові чати, чат-боти і спільноти тепер будуть доступні в головному списку діалогів. В окрему вкладку були винесені останні виклики, список контактів, а також дзвінки Viber Out.

Окрім того, розробники додали в додаток підтримку чатів з прихованими номерами. Це дає змогу спілкуватися в месенджері без обміну телефонними номерами. при спілкуванні з незнайомими людьми в спільнотах він не піддає ризику персональні дані. Для початку листування достатньо скопіювати ім'я користувача, наприклад, зі списку учасників чату.

Також, групові дзвінки в Viber дають змогу телефонувати п'ятьом користувачами одночасно. Зробити це можна, підключивши співрозмовника до активного виклику або зробивши новий і додавши до нього учасників. Зараз такі виклики доступні тільки в форматі аудіо. В майбутньому з'являться відеочати. Розробники також планують збільшити число користувачів групових аудіодзвінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Viber з'явилася нова функція

Діти, які проводять хоча б 1 год. вдень в інтернеті, на 14% менш щасливі за своїх ровесників. Виявили, у дітей, які у соцмережі проводять годину щодня, зменшується задоволеність усіма аспектами їхнього житті. Науковці пов'язують це із кібертравлею. Адже дітям в онлайні важче захистити себе, ніж у реальному житті.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний меседжер отримав масштабні оновлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути