понеділок, 19 червня 2017 17:45

Компанія Microsoft натякнула Apple на плагіат

Виконавчий директор Microsoft Райан Гевін звинувачує компанію Apple у плагіаті. Гевін заявив, що Apple випустила iPad Pro як відповідь на пристрої серії Surface — їхньої компанії. Про це повідомляє 24tv.ua

За словами директора Microsoft Райана Гевіна, вони постійно вдосконалюють своїми пристрої. Натомість Apple просто наслідує їх.

Автор: Фото: 24tv.ua
  Surface Pro 4 від Microsoft
Surface Pro 4 від Microsoft

Такі висновки Район Гевін зробив після виставки WWDC 2017. Там компанія Apple представила iPad Pro, який має підтримку зовнішньої клавіатури і стилуса. Apple представила цей гаджет публіці як повноцінну заміну ноутбуку. За принципом їхній пристрій схожий до Surface від Microsoft — стверджує Райан Гевін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MacBook визнали найнадійнішими ноутбуками у світі

"Ми вже багато років вивчаємо і удосконалюємо наші пристрої "2в1", але коли ми випустили Surface, до нього було скептичне ставлення, в тому числі і з боку Apple. А потім вони пішли нашим шляхом і випустили iPad Pro", – заявив Райан Гевін.

Автор: Фото: 24tv.ua
  iPad Pro від Apple
iPad Pro від Apple

Компанія Apple випустила для iPhone 6s чохол Smart Battery Case з вбудованим акумулятором, який висміяли ЗМІ та інтернет-користувачі. На їхню думку, рішення чохола розходиться з принципами компанії. Акумулятор Apple сильно випирає з його корпусу.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Microsoft натякнула Apple на плагіат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути