понеділок, 30 листопада 2015 11:46

Apple випустить нові MacBook Air

Компанія Apple запланувала випуск ноутбуків MacBook Air нового покоління з моніторами 13 і 15 дюймів, повідомляє MacDigger.

У портативних пристроїв нової генерації буде тонший корпус і з'явиться модель з дисплеєм 15 дюймів. Востаннє Apple оновлював MacBook Air в березні цього року. Оновлені 11- і 13-дюймові ноутбуки тепер оснащуються процесорами Intel Core 5-го покоління з частотою до 2,2 ГГц і технологією Turbo Boost. Тепер підвищувальна частота - до 3,2 ГГц, вбудований графічний процесор Intel HD Graphics 6000 і підтримка технології Thunderbolt 2 з пропускною спроможністю до 20 Гбіт/с - удвічі більшою, ніж в моделях попереднього покоління. 13-дюймові MacBook Air також оснащуються більш швидкою флеш-пам'яттю.

 

У наступному поколінні MacBook Air будуть оснащені дисплеями 13 і 15 дюймів, 11-дюймова модифікація, як передбачається, поступиться місцем 12-дюймовому MacBook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple отримала патент на унікальний захист смартфонів від вологи

Джерело зазначає, що нові ноутбуки будуть характеризуватися ультратонким дизайном і "повністю новим" компонуванням внутрішніх компонентів. Офіційна презентація MacBook Air очікується на конференції WWDC 2016, а в продаж вони надійдуть у III кварталі наступного року.

Всесвітня конференція розробників WWDC пройде в червні 2016 року. Окрім нових MacBook Air, на заході представлять операційні системи iOS 10 і OS X 10.12. Наразі Apple веде закрите тестування цих ОС.

Зараз ви читаєте новину «Apple випустить нові MacBook Air». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути