Ексклюзиви
понеділок, 07 грудня 2015 11:08

MacBook визнали найнадійнішими ноутбуками у світі
7

Журнал Consumer Repots опублікував результати дослідження, згідно з якими ноутбуки американської компанії Apple є найнадійнішими на ринку, повідомляє Корреспондент.net.

Куратором дослідження була некомерційна організація спілки споживачів США "Consumers Union". В ході опитування, дізнались думку 60 тисяч передплатників видання цієї спілки, які користуються ноутбуками останні п'ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple випустить нові MacBook Air

Респонденти відповіли про частоту поломок свого лептопа і необхідності звертатися в сервісний центр з яких-небудь інших причин. 20% власників Windows-ноутбуків повідомляли про серйозну або критичної поломки протягом перших 3 років з моменту придбання пристрою. Серед користувачів Apple цей показник вдвічі нижчий. Рівень поломок у користувачів MacBook Pro складає 9%, у MacBook Air – 7%.

У той же час найнадійнішими лептопами з Windows став Gateway NV з 13% поломок, а також Gateway LT і Samsung ATIV Book з 14%. За ними з 15-процентним показником Lenovo ThinkPad і Dell XPS.

Cтосовно загальної задоволеністю покупки, то 38% користувачів Windows задоволені своїм вибором. Серед власників MacBook цей показник складає 71%.

Зараз ви читаєте новину «MacBook визнали найнадійнішими ноутбуками у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути