середа, 13 листопада 2019 18:18

Apple представила найпотужніший ноутбук

Apple представила найпотужніший ноутбук
У новому MacBook Pro компанія виправила більшість недоліків. Фото: iphones.ru

Компанія Apple 13 листопада представила найпотужніший MacBook Pro в своїй історії.

Ноутбук отримав дисплей Retina діагоналлю 16 дюймів і роздільною здатністю 3072 × 1920. Раніше випускалися з діагоналлю до 15 дюймів, пише TechCrunch.

У новому MacBook Pro компанія виправила більшість недоліків, на які скаржилися користувачі. Ноутбук оснащений потужним акумулятором, що дозволяє працювати без підзарядки до 11 год., поліпшеною системою охолодження і передової клавіатурою Magic Keyboard.

Завдяки покращеному механізму "ножиці" і ходу клавіш 1 мм користувачі можуть набирати текст точніше, зручніше і тихіше. Попередній механізм "метелик" існував з 2015 року - користувачі часто скаржилися на залипання клавіш. Крім того, у Magic Keyboard є фізична кнопка Escape, сенсорна панель Touch Bar і датчик Touch ID. Раніше на MacBook Pro з Touch Bar була лише віртуальна кнопка Escape. У компанії називають клавіатуру найзручнішою з існуючих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple випустить окуляри з доповненою реальністю

На 16-дюймових MacBook Pro встановлені процесори з 6 або 8 ядрами, прискоренням Turbo Boost до 5,0 ГГц і оперативною пам'яттю до 64 Гб. В Apple говорять, що продуктивність ноутбука до 2,1 рази вище, ніж на 15-дюймових MacBook Pro з 4-ядерним процесором.Встановлений мобільний дискретний графічний процесор AMD Radeon Pro серії 5000M. На MacBook Pro в стандартних конфігураціях єі SSD-накопичувачі ємністю 512 Гб і 1 Тб. Крім того, на нього вперше можна встановити SSD на 8 Тб.

16-дюймовий MacBook Pro доступний для замовлення на сайті Apple і в додатку Apple Store за ціною $3,1 тис. При цьому 15-дюймові MacBook Pro вже зникли з сайту компанії.

Каблучка Apple Ring дозволяє контролювати інші пристрої на відстані. Створена американською компанією Apple. Каблучка виготовлена, щоб покращити досвід користування iPhone та iPad.

Зараз ви читаєте новину «Apple представила найпотужніший ноутбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути